1 GB RAM TicWatch Pro Reacții inițiale

1 GB RAM TicWatch Pro Reacții inițiale

După ce a fost lansat recent, TicWatch Pro a creat o mulțime de entuziasm. Aceasta face parte dintr-o tendință recentă a companiilor emergente care iau o piesă de la liderii de piață emblematici precum Apple și Google. Iată care sunt reacțiile inițiale la 1GB Ram TicWatch Pro, atât pozitive, cât și negative.

La doar 260 USD, prețul este foarte atractiv și este probabil caracteristica remarcabilă a acestui pachet mic. Produs de Mobvoi, noul TicWatch Pro 2020 are RAM dublă față de modelul 2018 și are, de asemenea, rezistență la cădere/șoc MIL-STD 810G, ceea ce înseamnă că este foarte dur. Aplicația pentru smartphone Wear OS funcționează mult mai bine decât modelele anterioare. Și să nu uităm că îl poți folosi și ca ceas atunci când este în Modul Esențial. Dar locul în care strălucește cu adevărat este capacitatea de a funcționa ca un smartwatch, acționând și ca un gadget de fitness.

Putere și afișaj

Cu un afișaj stratificat compus dintr-un ecran LCD tipic și un smartphone AMOLED standard dedesubt, combină o durată lungă de viață a bateriei cu luminozitatea și este cea mai bună soluție disponibilă în această etapă. Un material argintiu acoperă spatele și există și câteva găuri acolo pentru a urmări ritmul cardiac. Are 2 butoane montate în partea dreaptă, butonul de sus fiind folosit pentru a vă deplasa între lansarea aplicațiilor și afișarea cadranului ceasului. Butonul inferior lansează aplicația TicExercise, dar poate fi personalizat pentru a lansa orice aplicație dorită.

Durata de viață a bateriei constă în 5 zile de putere înainte de a fi necesar să o reîncărcați conform Mobvoi. Rețineți că aceasta constă în 3 zile de utilizare a modului esențial. Sau îl puteți comuta în Modul Esențial și prelungiți durata de viață a bateriei la o lună, dacă asta doriți. Sau puteți consuma puterea în 3,5 ore de muzică și GPS.

Performanţă

Utilizarea sistemului de operare Wear este ușoară, deoarece există 6 comenzi de glisare în jos care permit o lume de opțiuni. Acestea sunt modul avion, comutarea sunetului, găsiți-vă telefonul, Google Pay, ecranul oprit și nu deranjați. Atingând pictograma roată, veți putea accesa toate setările diferite care sunt disponibile. Aplicațiile instalate includ Fit Breathe, Fit Workout, Tic Exercise menționat mai sus, Google Pay și TicPulse. Vestea proastă este că nu pot fi dezinstalate.

Confort

În timp ce TicWatch Pro este mare, trece cu ușurință testul de confort și nici nu pare a fi strigător sau intruziv. Tuturor ne place să aruncăm o privire rapidă la momentul respectiv, în timp ce întâlnirea plictisitoare de afaceri durează prea mult și acest ceas permite acest lucru, fiind setat pe Modul Esențial. Cu o memorie RAM de 1 GB se pare, în sfârșit, că aspirația smartphone-ului este în sfârșit îndeplinită, deoarece poate oferi funcționalități fără nicio latență sau lentoare, care au fost un insectă a smartphone-urilor până acum. Practic poate face ceea ce face smartphone-ul, dar într-un pachet mult mai strâns montat pe încheietura mâinii.

Acceptarea generală

Deși există loc de îmbunătățire, se pare că TicWatch Pro reprezintă majoratul ceasului inteligent și poate că vor deveni și mai ieftini pe termen lung. Dar toate acestea reprezintă un compromis între comoditatea purtării unui ceas și nevoia de a suporta un ecran mic. Va fi nevoie de ceva convingător pentru a-i determina pe oameni să-și urmărească emisiunile preferate pe un ceas de mână, atunci când este mult mai plăcut să le vizionezi pe laptop, tabletă sau smartphone. Cu toate acestea, există o cerere pentru pachete convenabile și utile, iar TicWatch Pro îndeplinește acest rol în mod expert.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.