4 probleme obișnuite cu Spotify și cum să le remediați

4 probleme obișnuite cu Spotify și cum să le remediați

Ați lansat vreodată aplicația Spotify doar pentru a vedea o eroare enervantă care vă privește în față? Chiar dacă Spotify este cel mai popular serviciu de streaming de muzică, tot va avea probleme la fel ca orice alt serviciu. Tipul de eroare pe care o primiți va depinde de ceea ce încercați să faceți.

Dar, există întotdeauna un grup de erori care tind să se repete. Aceste probleme comune Spotify au de obicei o soluție primară și prietenoasă pentru începători. Sperăm că următoarele metode vă vor ajuta să scăpați în sfârșit de acele erori, astfel încât să vă puteți bucura de muzica.


1. Eroare offline

Eroarea offline Spotify este una pe care o vei întâlni, fără îndoială. Această eroare nu este întotdeauna vina utilizatorului. Cauzele acestei erori pot varia de la probleme de streaming, probleme de site-uri web sau probleme de conectare. Pentru a ști dacă ești tu sau dacă este Spotify, poți accesa DownDetector unde puteți citi despre orice probleme raportate de alți utilizatori Spotify. Dacă totul este în regulă, ar trebui să vedeți un banner verde care spune Fără probleme la Spotify.


2. Spotify nu redă un cântec

Unul dintre lucrurile pe care Spotify ar trebui să le poată face întotdeauna este să redă orice melodie. Dar, există momente când nici măcar nu poate face asta. Încercați să utilizați alte servicii web doar pentru a vă asigura că nu este conexiunea dvs. la Internet, dar pentru a elimina această posibilitate din listă încercați să conectați cablul Ethernet de la modem la computer. Pentru a încerca să remediați această problemă, puteți:

  • Activați modul Avion și așteptați 30 de secunde. Opriți-l și încercați să redați acea melodie din nou.
  • Mutați routerul într-o locație mai înaltă și asigurați-vă că nimic nu este așa
  • Deconectați routerul pentru un minut și apoi conectați-l înapoi
  • Reporniți dispozitivul pe care încercați să ascultați Spotify
  • Încercați să reinstalați Spotify

Un alt motiv pentru care nu poți asculta muzică este că Spotify permite doar până la cinci dispozitive pentru ascultare offline. Dacă ați adăugat un al șaselea dispozitiv și nu cunoașteți limita dispozitivului, acesta ar putea fi motivul pentru care nu vă puteți asculta muzica.


3. Spotify te conectează cu un cont Facebook greșit

4 probleme obișnuite cu Spotify și cum să le remediați

Dacă ai observat că Spotify a conectat contul de Facebook greșit, va trebui să mergi la Spotify > Setări > Social > Deconectare de la Facebook > Deconectare din nou pentru a confirma. Încercați să vă conectați cu contul de Facebook pe care doriți să îl sincronizați.


4. Spotify este lent sau agitat

4 probleme obișnuite cu Spotify și cum să le remediați

Când muzica se bâlbâie, aproape că preferați să nu o ascultați deloc, dar există o modalitate de a rezolva această problemă. În primul rând, să încercăm soluțiile de bază, cum ar fi deconectarea și reconectarea și să ne asigurăm că nu Spotify este oprit. Dacă ați încercat elementele de bază și Spotify încă se bâlbâie, accesați Setări > Compatibilitate > Activați accelerarea hardware.


Concluzie

Spotify nu eșuează de obicei, dar nu este perfect. Vor fi momente când vei întâlni problemele menționate mai sus, dar acum știi cum să le faci față. Am omis o problemă Spotify cu care te întâlnești din când în când? Spune-mi care este în comentarii.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.