5 aplicații de încercat pe platforma Snapdragon XR2 5G

5 aplicații de încercat pe platforma Snapdragon XR2 5G

Revoluționarul Snapdragon XR2 de la Qualcomm este prima platformă care combină tehnologia AI cu capabilitățile 5G. Lansat la sfârșitul anului 2019, XR2 a fost anunțat la summitul tehnologic al Qualcomm vara trecută și a provocat valuri de atunci.

Platforma Snapdragon XR2 a fost construită pentru dispozitive Android premium și oferă mai mult decât o conexiune mai rapidă. XR2 va include performanță îmbunătățită CPU/GPU și dezvoltare exponențială atât pentru lățime de bandă, cât și pentru rezoluție. Destul de interesant, XR2 nu îl înlocuiește pe XR1, ci doar întreține diferite dispozitive.

Deci, ce poți face cu această nouă platformă? Vă sugerăm să încercați câteva dintre aceste aplicații cu experiența dvs. VR mai rapidă și mai clară.

Aplicații de descărcat

Acestea sunt primele 5 aplicații de realitate virtuală pe care trebuie să le urmăriți cu noua trecere a Snapdragon XR2 către capabilitățile 5G. Toate aceste aplicații sunt disponibile pentru telefoanele Android, care sunt dispozitivele țintă ale Snapdragon XR2. Pe măsură ce fac upgrade la viteze mai mari și performanțe mai puternice, acestea vor fi numele pe care trebuie să le urmăriți.

1. Google Daydream

Deși aparent simplu, Google Daydream te poartă în aventuri incredibile, explorând lumea din jurul tău. Puteți descoperi o lume a dinozaurilor și puteți face scufundări în adâncuri cu broaște țestoase de mare uriașe.

Daydream oferă și mai multe jocuri de aplicații, cum ar fi Hungry Shark, Virtual Rabbit și Eclipse: Edge of Light. De asemenea, au colaborat cu nume mari precum BBC și New York Times, pentru a le oferi și experiențe VR.

2. SketchFab

SketchFab este perfect pentru utilizatorii VR interesați sau cu experiență în design 3D. SketchFab în sine este folosit pentru prezentarea, cumpărarea și vânzarea de artă și modele 3D. Reunește designeri din întreaga lume pentru a-și expune lucrările de artă.

Opțiunea lor VR vă permite să examinați și să aveți o experiență interactivă cu aceste modele incredibile.

3. Youtube VR

Ți-ar fi greu să găsești pe cineva care nu a auzit niciodată de YouTube. Dar ultimele lor opțiuni VR sunt destul de impresionante. Sunt cu siguranță ceva de urmărit cu mișcarea 5G a lui Snapdragon.

YouTube VR oferă o mulțime de jocuri și aplicații în diferite categorii, inclusiv Călătorii, Căutători de senzații tari, Jocuri, Muzică, Povestiri și Laboratorul de creatori VR.

Videoclipurile lor oferă o experiență captivantă, permițându-vă să vizitați școlile UNICEF din Ghana. Sau puteți afla cum afectează vulcanii clima pământului. Oportunitățile de descoperire sunt practic nesfârșite.

4. Incell VR

Disponibil în Magazinul Google Play, Incell VR este un joc neobișnuit care știință și aventură. Destinat studenților, utilizatorii sunt transformați într-un organism de dimensiuni micro.

Jucătorii pot vedea în interiorul unei celule umane în timp ce rezolvă puzzle-uri și joacă jocuri tip împușcături. Incell VR ne face să ne întrebăm cât timp înainte de a începe să vedem realitatea virtuală în sălile de clasă. Ar putea fi acesta următorul lucru important în învățământul general?

Viitorul VR

Da, Snapdragon XR2 5G este încă la început. A avut mai puțin de un an pe piață, dar deja vedem progrese impresionante în designul jocului și experiența utilizatorului. Și lumea abia așteaptă să vadă ce va urma.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.