5 caracteristici esențiale AWS

5 caracteristici esențiale AWS

Conform Amazon, „AWS reprezintă serviciile web Amazon, una dintre cele mai inovatoare și utilizate platforme de baze de date cloud.” Serviciul este utilizat de companii din multe industrii diferite de pe tot globul. Oferă peste o sută de opțiuni pentru a-i ajuta să crească securitatea, să-și optimizeze creșterea și să economisească bani.

Cloud computing este folosit de specialiștii IT ca o sursă de acces la resurse tehnologice, cum ar fi puterea de calcul, bazele de date etc. Majoritatea personalului IT al firmelor preferă acest lucru în locul achiziționării, întreținerii și păstrării unei baze de date. Unul dintre astfel de servicii este Amazon Web Services.

Amazon Web Services oferă a gama de functionalitati care nu se găsesc pe nicio altă platformă cloud de date. Ei oferă servicii de învățare automată, râvnita IA, chiar și IoT. Acesta este un refugiu pentru programatori sau dezvoltatori de software, deoarece această platformă încorporată face transferul proiectelor mai ușor și mai ușor. Utilizatorii își pot muta cu ușurință proiectele în baza de date cloud și pot continua să lucreze acolo. Mai jos avem câteva dintre caracteristicile esențiale ale Amazon Web Services.

1. Amazon Cloud Security

Acest lucru oferă clienților o platformă securizată unică cu alerte de securitate. Permite utilizatorilor să aibă control asupra securității lor și permite flexibilitate. Dar alertele constante de securitate pot deveni, de asemenea, o pacoste, în timp. Acesta este motivul pentru care există și un sistem automatizat de securitate integrat care poate gestiona toate alertele de securitate în fundal.

Ei folosesc serviciile experților în securitate de talie mondială care monitorizează datele, identifică identitatea utilizatorului și detectează eventualele încălcări ale datelor. Datele sunt, de asemenea, securizate cu criptare de la capăt la capăt, analiza comportamentului și identificarea conținutului. Și doar pentru a fi în siguranță, ei oferă gratuit douăsprezece luni de formare gratuită privind securitatea datelor.

2. Migrație și transfer

Aceasta este o caracteristică a Amazon Web Services care permite transferul fără probleme de date de la alte servere la AWS sau între proiecte. Utilizează următoarele servicii, Serviciul de descoperire a aplicațiilor, Serviciul de migrare a bazei de date, Sincronizarea datelor, Hub de migrare, Instrumentul de conversie a schemelor, Serviciul de migrare a serverului, Snowball și Transferul pentru SFTP.

Serviciile de migrare a bazei de date permit utilizatorilor să-și mute cu ușurință proiectele de la un server la altul, în timp ce hub-ul de migrare permite diferiților utilizatori să se conecteze pe o singură platformă. Cu această caracteristică, utilizatorii își pot sincroniza datele și pot învăța cum să folosească instrumentul de conversie Schema. Această caracteristică este ceea ce i-a făcut pe cei mai mulți programatori să aibă calitățile pentru AWS și motivul pentru care multe alte servicii de furnizare în cloud au pierdut clienți în favoarea Amazon Web Services.

3. Depozitare

Opțiunile de stocare oferite de Amazon Web Services sunt unice și foarte flexibile. Utilizatorii le pot folosi independent sau împreună unul cu celălalt, cum ar fi Amazon S3 Glacier.

Luați Amazon S3 de exemplu, este Amazon Simple Storage Service. Este ca o bază de date pentru stocarea oricând și oriunde pe internet. Utilizatorii pot, de asemenea, să recupereze informații în mod convenabil. Poate găzdui date de orice dimensiune. Oferă acces utilizatorilor prin consola de management Amazon Web Services.

Amazon EBS este o altă caracteristică a interfeței de stocare. Furgoneta Amazon Elastic Block Store poate fi utilizată împreună cu instanțele EC2 și oferă stocare la nivel de bloc. Datele stocate aici nu sunt nici organizate, nici filtrate.

AWS Snowball

Amazon Web Services servește ca server între baza de date online și dispozitivul de stocare. Aceasta înseamnă că, în loc să trimiteți cantități mari de date între serviciul dvs. Amazon Simple Storage, care este și Amazon S3, și stocarea fizică manual, ceea ce va dura o cantitate nebună de timp și date, puteți utiliza în schimb AWS Snowball. Mă întreb ce a inspirat numele.

AWS Storage Gateway

Dacă aveți date foarte sensibile pe software-ul dvs. și doriți să le securizați, atunci AWS Storage Gateway este calea de urmat. Vă leagă software-ul la un sistem de stocare bazat pe cloud și vă ajută să criptați și să vă securizați datele fără niciun risc de scurgere de date. De asemenea, utilizatorii pot salva datele în sistemul de stocare Amazon Web Services.

4. Instrumente pentru dezvoltatori

AWS oferă instrumente interesante pentru dezvoltatori, cum ar fi AWS Cloud9: acesta este un mediu de dezvoltare integrat sau IDE care este garantat că va duce dezvoltatorii la cloud 9. Cu toate acestea, cu toată seriozitatea, seamănă foarte mult cu un studio vizual sau orice alt IDE care acceptă diverse programare. limbi și permite utilizatorilor să creeze, să editeze, să depaneze și să ruleze coduri pe platformă. De asemenea, acceptă lansarea codului în baza de date cloud.

AWS CodeBuild

Suportă crearea și testarea codului. AWS CodeCommit: dezvoltatorii pot folosi această caracteristică pentru a avea control total asupra codului sursă, documentelor sau fișierelor binare și chiar le pot trimite pe serverul cloud și pot folosi serviciul CodeDeploy pentru a implementa codul.

AWS CodeStar

Este destinat dezvoltatorilor de software și este o platformă bazată pe cloud sau online pentru scrierea, editarea și gestionarea proiectelor pe Amazon Web Services. Utilizatorii pot folosi CodeStar pentru a lucra cu ușurință la proiectele lor software, fără prea mult stres. Puteți chiar să vă alegeți platforma care se potrivește nevoilor dvs.

Recepție mobilă

Aceasta este o altă caracteristică uimitoare a Amazon Web Service, care asigură un acces mobil foarte prietenos. Aceste caracteristici includ Mobile, AWS Amplify, AWS AppSync, AWS Device Farm, AWS Mobile SDK pentru Android, AWS Mobile SDK pentru iOS, AWS Mobile SDK pentru Unity, AWS Mobile SDK pentru Xamarin, Amazon Pinpoint și Amazon AWS SNS.

Aceste funcții Amazon Web Services sunt pentru Android sau IOS sau ambele. Ajută dezvoltatorii să obțină cele mai bune funcții atunci când proiectează o aplicație pentru Android sau IOS. Consolele încorporate oferă acces la mai multe funcții Amazon Web Service care facilitează dezvoltarea aplicațiilor mobile. Și cu AWS, Mobile SDK oferă acces imediat la AWS mai bogat, cum ar fi DynamoDB, S3 și Lambda.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.