6 companii care lucrează la ochelari AR incitanți

6 companii care lucrează la ochelari AR incitanți

O nouă eră este peste noi și vorbim despre realitate augmentată. Lumea tehnologiei este gata să inaugureze erei. Până acum, progresele s-au concentrat mai mult pe realitatea virtuală. Dar care este diferența dintre ele? Realitatea virtuală folosește un dispozitiv cu cască pentru a vă pune într-o lume digitală complet diferită.

Pe de altă parte, realitatea augmentată adaugă elemente digitale și suprapuneri viziunii tale din lumea reală. Mulți pasionați de tehnologie și-au ținut respirația în 2019, așteptându-se la o tehnologie cu realitate augmentată în 2020.

Deși anul 2020 încă nu a dat rezultate, au existat câteva încercări de a aduce realitatea augmentată la ușile noastre. Aceste încercări, totuși, tocmai i-au lăsat pe utilizatori însetați de adevărata afacere. Realitatea Augmentată este un concept foarte complex, cu multe variații, motiv pentru care transformarea în realitate a fost o provocare atât de mare. Cu toate acestea, aceste companii fac tot posibilul pentru a introduce ochelarii AR în masă.

AR Labs

Recent, fondatorul Ambarish Mitra a creat o nouă companie numită Augmented Reality Laboratories. Și doar după nume, puteți ghici ce se întâmplă în spatele laboratoarelor închise. Compania are un fel de avantaj față de altele din industrie, deoarece se concentrează pe un singur obiectiv: apariția realității augmentate. Ei au avut, de asemenea, succes în crearea primei platforme de reclame digitale cu Realitate Augmentată.

Compania a intrat și în ochelari de realitate augmentată și lucrează în prezent la o nouă pereche. Cu progresele lor actuale, ne așteptăm la rezultate rapide de la ei.

Microsoft

Cu toții suntem familiarizați cu Microsoft HoloLens, care a fost introdus în 2016. Deși majoritatea oamenilor le numesc ochelari de realitate augmentată, ei sunt de fapt ochelari de realitate mixtă. HoloLens este încorporarea unei perechi de căști și ochelari. În prezent, ele sunt o marfă foarte vândută, deși nu sunt disponibile pentru jucători.

Chiar înainte de 2016, Microsoft a fost în AR. În prezent lucrează pentru a introduce primii ochelari AR completi. Dar, există mai multă căldură asupra lor acum, cu atât de multe companii care intră în asta.

Bose

Bose a spart deja internetul cu versiunea lor incredibilă de ochelari de soare, cu căști încorporate. Toată lumea pare să iubească până acum ochelarii de soare Bose care protejează urechile.

Ochelarii de soare pot fi grozavi, dar nu sunt ceea ce s-a promis. În 2018, Bose a anunțat că lucrează la o pereche de ochelari de realitate augmentată. Ei le-au promis utilizatorilor prima platformă audio cu realitate augmentată. Ceea ce oferă ei este mai mult decât doar ochelari AR.

În prezent lucrează din greu la o platformă AR care poate fi integrată în căști, căști de biciclete și practic orice echipament de protecție pentru ochi. Perechea de ochelari la care lucrează va fi mai mult decât o simplă realitate augmentată. Ei vor servi, de asemenea, ca un excelent asistent personal care vă poate anticipa nevoile și acționa în conformitate cu ele.

Google

Google este una dintre primele companii care s-a aventurat în realitatea augmentată când era încă la început. S-a zvonit că va deveni următorul mare lucru. Cu toate acestea, când au lansat ochelarii Google în 2011, aceștia erau departe de ceea ce se aștepta pentru ochelarii de realitate augmentată.

Ochelarii au servit drept legătură către telefoanele și laptopurile utilizatorilor, permițându-i să-și acceseze telefoanele și să navigheze pe internet, să verifice Facebook, Google Maps, printre altele, prin utilizarea comenzilor vocale. Inutil să spun că ochelarii au fost un bust mare.

Acum, se pare că Google este pregătit pentru răscumpărare și caută să-și corecteze greșeala cu o nouă pereche de ochelari de realitate augmentată.

măr

Știm cu toții că nu este chiar o cursă dacă Apple nu este în frunte. Conform MacRunners.com, Apple are o echipă de angajatori care lucrează neobosit la o pereche de ochelari de realitate augmentată. Anul trecut, Digi Times a lăsat să scape că echipa care lucrează la proiect a întâmpinat o eroare pe parcurs și nu este clar unde se află.

Din cele spuse, este de așteptat ca proiectul să fie probabil o pereche de ochelari AR. Utilizatorii au observat, de asemenea, că noile versiuni de telefoane Apple au cipuri încorporate și tehnologie care le face compatibile cu AR. Acest lucru ar putea fi pregătit pentru ochelarii Apple AR.

Facebook

Ori de câte ori are de-a face cu tehnologia revoluționară, poți să pariezi că Facebook are un card în mânecă.

Potrivit CNBC, Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a făcut câteva afirmații destul de mari despre AR la începutul anului 2020. „Platforma tehnologică a anilor 2010 a fost telefonul mobil”. Zuckerberg a scris într-o postare pe Facebook joia. „Deși mă aștept ca telefoanele să fie în continuare dispozitivele noastre principale în cea mai mare parte a acestui deceniu, la un moment dat în anii 2020, vom obține ochelari de realitate augmentată inovatoare care ne vor redefini relația cu tehnologia.”

Ei fie lucrează în prezent la, fie au în vedere achiziționarea unei noi firme AR care lucrează la o pereche de ochelari. Oricare ar fi, Facebook nu dezamăgește niciodată.

Viitorul Realității Augmentate

La fel ca în cazul realității virtuale, probabil că avem o călătorie lungă înainte de a începe să vedem tehnologie reală la îndemâna noastră. Dar vine. Și cu aceste nume mari la cârma acestei revoluții a realității, suntem destul de siguri că va merita așteptarea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.