Accesarea aplicațiilor aprobate de profesori pe Google Play

Accesarea aplicațiilor aprobate de profesori pe Google Play

Cu peste 50 de milioane de elevi care nu merg la școală în Statele Unite, carantina ne pune stăpânire pe viața. Cu toții stăm acasă, petrecând mai mult timp decât de obicei folosind telefoanele și tabletele și acesta este în special cazul tinerilor. Acest caz ridică problema părinților la această vârstă și timp, având responsabilitatea grea de a-și păstra copiii în siguranță online.

Copiii au acum acces la World Wide Web în palma lor. Cu toate acestea, majoritatea conținutului disponibil offline este departe de a fi adaptat copiilor. Acest lucru le lasă părinților cu misiunea de a filtra conținutul pe care copiii lor îl întâlnesc, ceea ce este o sarcină agitată cu care nu toți părinții o pot ține pasul. S-ar putea să-ți găsești copilul jucând pe telefon un joc care pare inofensiv, fără a observa tipul de reclame pe care le rulează aplicația și politicile de colectare a datelor.

Conținut Google Kid Friendly

Unele companii încearcă să le faciliteze tutorilor să determine dacă o aplicație este adecvată sau nu, oferind conținut autentificat adecvat pentru copii. Una dintre aceste companii este Google. Cu o abundență de aplicații pe Google Play Store, Google a creat o secțiune specifică copiilor. Poate fi găsit în secțiunea Copii din Magazinul Play. Nu numai că aplicațiile din secțiunea Copii sunt adecvate vârstei, dar sunt și distractive, educaționale și îmbogățitoare pentru creierul copiilor noștri. Acest lucru oferă posibilitatea de a-i face pe copii să învețe subconștient în timp ce se joacă pe telefoanele lor.

Google a colaborat cu un număr de experți în educație, cum ar fi un absolvent al școlii de educație de la Harvard, Joe Blatt, împreună cu peste 200 de profesori, pentru a filtra aplicațiile pe baza anumitor criterii care fac aplicația atât distractivă, cât și ajută la îmbunătățirea abilităților mentale ale copiilor. De trei ani, profesorii lucrează pentru a defini criteriile unei aplicații prietenoase pentru copii, cum ar fi vârsta, atractivitatea și impactul educațional. Un alt lucru important pe care îl au în vedere este ce reglementări au nevoie, în special în ceea ce privește ce fel de reclame sunt incluse în aceste aplicații. Efortul experților a condus la un sistem de evaluare fiabil, care facilitează profesorilor să vadă dacă o aplicație îndeplinește sau nu criteriile. Dacă o face, aplicația primește o insignă aprobată de profesor.

Cum să descărcați aplicații aprobate de profesori

  1. Accesați magazinul Google Play.
  2. Sub bara de căutare, veți găsi file din diferite categorii de aplicații, glisați până când găsiți secțiunea Copii.
  3. Deschideți orice aplicație și verificați dacă are insigna aprobată de profesor.

Când găsiți o aplicație aprobată de profesori, veți găsi o listă cu motivele pentru care această aplicație a fost aleasă de experți, cum ar fi să fie educațională și să promoveze creativitatea și imaginația. Grupurile sunt, de asemenea, grupate în trei grupe în funcție de vârstă (5 și sub, 6-8 ani, 9-12).

Aceasta este o caracteristică relativ nouă. În prezent, în Magazinul Play există aproximativ 1.000 de aplicații aprobate de profesori. Dacă doriți să faceți un pas mai departe, alăturați-vă Google Play Pass pentru aplicații suplimentare care nu sunt disponibile în magazinul obișnuit. Google promite să adauge treptat mai multe aplicații aprobate de profesori.

Modul în care tehnologia este integrată în viața de zi cu zi a copiilor noștri poate fi utilizat pentru a face din tehnologia o sursă de iluminare. Acesta este ceea ce Google ia inițiativa să facă. Această funcție Google Play Store merită laudă, deoarece este un pas către un internet care se adresează unei mari părți a audienței sale, care sunt copii sub 12 ani. Fila Copii, împreună cu aplicațiile aprobate de profesori, au fost anunțate a fi disponibile în SUA începând cu a doua jumătate a lunii aprilie 2020. Google afirmă că, după SUA, vor extinde funcția la nivel internațional pentru a deveni în cele din urmă disponibile peste tot.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.