Accesarea subtitrarilor în aplicația Netflix

Accesarea subtitrarilor în aplicația Netflix

Pe măsură ce coronavirusul ia lumea cu asalt, tot mai mulți oameni se trezesc în carantină în casele lor. Cu acest timp liber extins și limitări impuse interacțiunii sociale, mulți apelează la Netflix ca o sursă de divertisment sigură. Aplicația Netflix găzduiește mii de filme, documentare și emisiuni TV, accesibile pentru o probă gratuită de treizeci de zile sau prin mai multe opțiuni de plată lunară.

Accesul la unele dintre aceste emisiuni, totuși, poate fi limitat dacă cineva nu înțelege limbajul. Vizionarea unui film în spaniolă în timp ce vorbiți exclusiv engleza se poate dovedi a fi vizibil dificil. Din fericire, adăugarea de subtitrări la Netflix a permis mai multor persoane să vizioneze forme mai diverse de media, chiar și fără a înțelege limba. Un exemplu special sunt subtitrările folosite pentru KDramas din ce în ce mai populare. Fără subtitrări, cineva care nu poate înțelege coreeana nu poate înțelege mare parte din intriga și dialogul implicat în dramă. Subtitrarile sunt cuvinte care apar pe ecran pe măsură ce personajele vorbesc sau pe măsură ce au loc acțiunile scenei care necesită o explicație. Chiar și atunci când vizionați ceva pe Netflix în propria limbă maternă, subtitrarea intermitentă poate fi o modalitate excelentă de a fi atenți și de a reduce volumul, în timp ce înțelegeți povestea. Vizionarea unei emisiuni cu subtitrări poate ajuta, de asemenea, să învețe o nouă limbă, îmbunătățind abilitățile de citire, abilitățile de ascultare și, de asemenea, viteza în a face ambele aceste lucruri.

Adăugarea de subtitrări într-o varietate de limbi pe Netflix a asigurat că aplicația rulează mai eficient, câștigă mai multă popularitate și atrage mai mulți utilizatori să vizioneze mai mult conținut. Următoarele detalii se vor referi la accesarea subtitrarilor pe Netflix, atât pe telefon, cât și pe computer. Această adăugare utilă va oferi acces la multe dintre aceste abilități și avantaje menționate mai sus. Activarea subtitrarilor și schimbarea limbii acestor subtitrări este o abilitate valoroasă, care va fi explicată mai detaliat în acest articol.

Pe un Telefon

  1. Deschideți aplicația Netflix și conectați-vă.
  2. În contul dvs., deschideți ceea ce doriți să vizionați. Poate fi o emisiune TV, un documentar, un film sau orice formă de media.
  3. În partea de jos a ecranului, există o opțiune care descrie audio și subtitrări.
  4. Când faceți clic pe, opțiunile audio apar în stânga, iar opțiunile de subtitrare apar în dreapta. Selectarea unei anumite limbi pentru audio înseamnă că media pe care o vizionați va reda sunetul în acea limbă. Selectarea unei limbi pentru subtitrări înseamnă că subtitrările din partea de jos a ecranului în timpul redării media vor fi în limba respectivă. Bifa din dreapta indică opțiunea pe care se află aplicația în prezent.

Pe un computer sau laptop

  1. Accesați netflix.com și conectați-vă.
  2. În contul dvs., deschideți ceea ce doriți să vizionați. Poate fi o emisiune TV, un documentar, un film sau orice formă de media.
  3. În mod similar, există mai multe opțiuni listate în partea de jos a ecranului. În colțul din dreapta jos, există o pictogramă asemănătoare chatului, iar când treci cu mouse-ul peste ea, pe ecran apar opțiuni audio și subtitrare. Selectarea dintre acestea este similară cu selectarea dintre ele pe un telefon. Semnele de selectare de această dată, totuși, sunt în partea stângă a limbii și continuă să indice în ce limbă sunt în prezent audio și subtitrări.

După finalizarea și înțelegerea acestor pași, bucurați-vă de utilizarea Netflix mai eficient! Indiferent dacă înveți o nouă limbă, vizionezi un film străin sau ești atent la zgomot, adăugarea de subtitrări este un plus util pentru experiența ta Netflix. De acum încolo, limba nu este o barieră, iar sunetul nu este o preocupare. Vizionați o varietate mai mare de media cu mai puține restricții. Bucurați-vă!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.