Activarea Android 10 pe OnePlus 6/6T

Activarea Android 10 pe OnePlus 6/6T

Cea mai recentă versiune a seriei Android și-a făcut loc pe piață la începutul lunii septembrie 2019. Este a șaptesprezecea versiune a sistemului de operare mobil numit Android. Cea mai recentă versiune a fost lansată cu următoarele modificări și completare la interfață, caracteristici, funcții și sistemul de operare general. Deși tastele cu trei butoane care sunt disponibile în versiunile mai vechi de Android sub formă de triunghi, pătrat și cercuri sunt încă instalate, gestul este principala formă de navigare.

Funcții noi Android 10

Este activat un sistem de gestiune a întregului ecran, permițând utilizatorilor să răstoarne și să schimbe cu puțin sau deloc efort. Pentru a păstra navigarea cu trei chei, se așteaptă ca OEM să fie activat. De asemenea, vine cu o experiență de utilizator mai bogată prin introducerea unei noi funcții numite bule, care împiedică aplicațiile să apară fără ceremonie pe ecranul principal.

Versiunea blochează întreaga caracteristică a suprapunerii care există în versiunea anterioară de Android. Vine cu o temă de fundal întunecată numită modul negru. Chestia cu aceasta este că și alte aplicații terțe pot adopta această caracteristică pentru a economisi bateria și pentru a proteja ochii. Setările sunt, de asemenea, integrate cu aplicații terțe, astfel încât să nu fie nevoie să ieși din aplicație pentru a face unele modificări în setări.

Există, de asemenea, o actualizare majoră de securitate și probleme precum locația și urmărirea GPS sunt gestionate. În mod ideal, majoritatea aplicațiilor nu pot funcționa până când nu le acordați acces la locația dvs. Acum puteți restricționa aplicația să acceseze acele informații numai atunci când o utilizați. Telefoanele pliabile pot accesa acum optimizările platformei cu continuitate în aplicație și suport pentru ecrane multiple și ecran divizat. Odată cu introducerea Android 10, telefoanele must care au fost realizate cu versiunea anterioară de Android pot fi acum actualizate la cel mai recent Android. Deși nu toate telefoanele sunt upgradabile, Oneplus 6 și 6t sunt.

Oneplus 6 și 6T

Telefoanele mobile Oneplus sunt mai mult decât o altă firmă de producție de telefoane cu sediul în China, cu birouri peste tot. Utilizează tehnologia sticlei care schimbă culoarea. Această tehnologie îi permite să posede transparență și să aibă ceea ce se numește o cameră invizibilă.

One Plus Technology (Shenzhen) Co., Ltd., a fost creat de Carl Pei și actualul CEO Pete Lau. Are sediul central în Shenzhen, Guangdong și este cunoscut în principal ca Oneplus. În ultimii câțiva ani, compania s-a extins și acum este bine răspândită pe glob, cu peste 10 telefoane mobile lansate din 2014. OnePlus 6 și OnePlus 6T nu au venit cu versiunea Android 10, ci au rulat Android Pie. Acum, pentru majoritatea utilizatorilor care îl folosesc, telefonul vă oferă acoperire. Și-a actualizat software-ul pentru a-i permite instalarea sau actualizarea la cea mai recentă versiune de Android.

Pentru Oneplus 6 și 6T, utilizatorii pot face upgrade la versiunea OxygenOS Beta 5 sau pot descărca și instala Android 10. Cu OxygenOS beta 5, dimensiunea fișierului este de 1,85 GB și vă face upgrade telefonul la Android 10. De asemenea, rezolvă unele probleme cu performanța și stabilitatea generală a dispozitivului, modul Zen îmbunătățit și niciun contact duplicat. Actualizarea oficială a telefonului are o dimensiune de 1,79 GB și a remediat glisarea pentru a debloca mișcarea care provoca o problemă de pâlpâire a ecranului. De asemenea, a crescut performanța sistemului cu un patch Android 2020.02 actualizat.

Activați Android 10

Pentru a actualiza fie beta, fie sistemul sunt aceiași pași. Du-te la Site-ul web oficial pentru mobil Oneplus și faceți clic pe pictograma meniu sau acasă (aceasta sunt cele trei linii stivuite din partea stângă sus a paginii). De acolo se afișează un meniu derulant unde mergi la asistență, apoi la upgrade de software. Aici puteți alege modelul de telefon dorit, OnePlus 6 sau 6t și puteți trece la versiunea beta. Pe această pagină, există un buton mare roșu de descărcare. Deși este indicat să descărcați fișierul pe un computer apoi să îl trimiteți pe telefonul mobil, utilizatorii îl pot descărca și direct de pe telefon. Asigurați-vă întotdeauna că faceți o copie de rezervă a fișierelor înainte de a șterge sau a reseta telefonul la setările din fabrică.

Transferați fișierul zip pe telefon dacă l-ați descărcat extern și accesați setările telefonului. În setări există un buton de actualizare a sistemului, faceți clic pe el și apoi faceți clic pe pictograma Setări din colțul din stânga sus. Navigați la actualizările locale și răsfoiți stocarea internă pentru a instala fișierul zip descărcat.

Majoritatea utilizatorilor s-au plâns că cea mai recentă versiune beta cu Android 10 încurcă cu scanerul de amprente și provoacă probleme în versiunea Oneplus 6. Compania a confirmat acest lucru și lucrează pentru a-l schimba. Stați pe loc și relaxați-vă, deoarece upgrade-ul poate dura de la un minut la câteva minute. După ce ați terminat, opriți și porniți telefonul pentru o experiență de utilizator mai bogată.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.