Adăugarea camerelor Blink din două locații

Adăugarea camerelor Blink din două locații

Blink este un sistem de supraveghere a securității la domiciliu care are atât întreținere redusă, cât și prețuri accesibile pentru hardware. Este ceea ce ați numi cu adevărat securitatea acasă fără fir. O privire mai atentă la pachetul de supraveghere a domiciliului și a serviciului dezvăluie că nu sunt necesare contracte cu o firmă de securitate sau o mulțime de mumbo jumbo legal înainte de a-l putea instala.

Puteți achiziționa camere de securitate de la Blink fie prin Amazon, fie direct de la acestea site-ul web. Până acum, oamenii au avut o mulțime de lucruri pozitive de spus despre software-ul lor, mai ales pentru că sunt ambele accesibile și foarte ușor de utilizat. Hardware-ul este în general ușor de întreținut, fără părți fragile sau sensibile, vine cu un IFTTT nativ și integrare cu Amazon Alexa.

Nici măcar nu trebuie să fii foarte priceput la tehnologie pentru a putea urma manualul de instalare pentru instalare. Acesta este motivul pentru care a fost numit de mai multe ori un sistem de securitate pentru acasă DIY (do it yourself). Puteți finaliza instalarea și configurarea acoperirii de securitate în câteva minute. Este atât de ușor!

Cum funcționează camerele Blink

Înainte de a arunca o privire mai atentă la camerele Blink și la cum să le adăugați din două locații, să vedem cum funcționează. Cu aceste camere, nu numai că vă puteți vedea toate fluxurile dintr-o singură aplicație, dar atunci când camera detectează mișcare, înregistrează de la cinci la șaizeci de secunde, în funcție de cât timp o setați. Majoritatea oamenilor își setează timpul de înregistrare la un minut. Valoarea implicită este de cinci secunde.

Durata de viață a bateriei este și ea nebună, dar asta se datorează timpului scăzut de înregistrare. Durata minimă de viață a bateriei Blink este de 24 de luni. Blink are o aplicație compatibilă cu Android, iOS și chiar Fire Os, care spune ceva. Camerele sunt exprimate de Alexa, asistentul vocal virtual Amazon, care permite utilizatorilor să controleze prin voce sistemul de securitate și, de asemenea, facilitează integrarea cu alte electrocasnice.

Cu o rată de 5 secunde, software-ul de securitate Blink stochează aproximativ 1.440 de evenimente în cloud. Puteți fie muta aceste evenimente în noi unități de stocare, fie cele noi vor începe să le ștergă pe cele vechi atunci când clipurile depășesc această dimensiune.

Clipește camerele în mai multe locații

Acum să presupunem că aveți o cameră instalată în biroul dvs. într-o altă parte a orașului și încă una instalată la dvs. acasă. De asemenea, doriți să accesați aceste două camere în aplicația dispozitivului dvs. Puteți face acest lucru conectând două la camere la același cont Blink.

Fiecare cameră trebuie să fie conectată la un modul de sincronizare. Cu toate acestea, puteți conecta doar camere care se află la aproximativ 100 de picioare de modul, un dispozitiv care este conectat la o sursă de alimentare. Aceasta înseamnă că dacă conectați o cameră de acasă și o cameră de la birou sau o a doua locație care poate fi în centrul orașului, atunci veți avea nevoie de un modul de sincronizare pentru fiecare cameră și pentru a conecta acele două module la același cont Blink.

Crearea de sisteme

Pentru a adăuga modulul de sincronizare, conectați-vă la aplicația Blink și faceți clic pe „pictograma plus” în colțul din dreapta sus al ecranului de start. Din lista disponibilă, veți dori să alegeți Sistem de cameră fără fir Blink.

Apoi, camera de pe dispozitivul dvs. va începe să scaneze modulul pentru codul său QR. Sau, nu puteți intra și în numărul de serie al modulului tu. După ce ați terminat, alegeți un nume de modul care are sens pentru dvs. De exemplu, dacă este în casa dvs., atunci îl puteți numi „Acasă” sau orice altceva vrei.

Când l-ați introdus, va afișa un mesaj că este gata de sincronizare. Conectați modulul la o sursă de alimentare și așteptați câteva secunde până când vedeți o lumină verde constantă și o lumină albastră intermitentă înainte de a face clic pentru a descoperi dispozitivul. Acest lucru ar trebui să apară un ecran care să vă solicite să vă conectați la rețeaua Blink Wi-Fi.

Sincronizare

Modulul va afișa un ecran cu rețele Wi-Fi care se află la distanța de conectare la modul. Conectați-vă la Wi-Fi și faceți clic pe Terminat.

Pentru a adăuga a doua cameră la birou sau o a doua locație, accesați locația și instalați și un Modul de sincronizare. Apoi urmați din nou pașii de mai sus pentru a adăuga acel modul de sincronizare la același cont Blink. Dacă ați numit cea de-a doua locație „Birou”, atunci ar trebui să aveți două nume de sistem în ecranul de start, „Acasă” și „Birou”. Faceți clic pe oricare dintre ele pentru a vedea fluxul în acea locație.

Aveți opțiunea de a include până la zece camere în fiecare modul de sincronizare, astfel încât să știți că sunteți în siguranță în fiecare locație.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.