Adăugați note de memento pe ecranul de pornire Android

Adăugați note de memento pe ecranul de pornire Android

Există o mulțime de aplicații de memento disponibile pentru Android pe care vă puteți baza pentru a vă gestiona lista de „de făcut”. Dacă sunteți ca mine, totuși, nu vă amintiți niciodată să deschideți aceste aplicații „de făcut” pentru a verifica lista. Am nevoie de ceva de genul unui bilet „post-it” care să iasă în afară și să fie în fața mea în orice moment. Ecranul de pornire al telefonului meu Android este un loc în care mă uit în fiecare zi și există o mulțime de aplicații care vă vor oferi note de memento pe ecranul de pornire. Multe dintre ele sunt gunoi, dar am reușit să găsesc câteva care mi-au funcționat.

Note rapide

Faceți o notă lipicioasă atingând lung Ecranul de pornire și selectând Widgeturi > Notă rapidă iar aplicația vă va ghida rapid prin a scrie o notă. Personalizați-vă nota alegând o culoare, o dimensiune și o dimensiune a fontului. Interfață foarte simplă.


Notitele mele

Notitele mele

Acesta este probabil preferatul meu, deoarece vă permite să faceți o notă în cât mai puțini pași. Din meniul de adăugare widget, puteți alege o notă existentă sau puteți crea rapid una nouă. Widgeturile de note au, de asemenea, un aspect foarte atractiv.


Google Keep

Google Keep

În timp ce Google Keep nu este tocmai o aplicație care permite note individuale „Post-It like” , vă permite să adăugați un singur widget care poate fi setat la orice dimensiune pe ecranul dvs. de pornire, unde afișează note recente. Abilitatea de a crea liste de verificare este ceea ce face ca această aplicație să iasă în evidență.

Personal, am folosit AK Notepad și MyNotes pe Galaxy S6. Sper că aceste aplicații vă vor ajuta să vă amintiți elementele importante, așa cum m-au ajutat pe mine. Ca întotdeauna, nu ezitați să împărtășiți propriile experiențe cu aceste tipuri de aplicații în secțiunea de comentarii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.