Adăugați un utilizator nou în contul Spotify Premium

Adăugați un utilizator nou în contul Spotify Premium

Streamingul muzical a radicalizat industria muzicală și a schimbat modul în care consumăm muzică. Acum, albumele noi și vechile clasice sunt la îndemână doar cu o căutare rapidă. Puteți crea cu ușurință propriile liste de redare și le puteți partaja prietenilor. Zilele în care făceam laborios casete mixate, așteptând o melodie bună la radio, apoi înregistrându-l, au trecut de mult. Puteți crea mai multe liste de redare în câteva secunde și le puteți partaja pe rețelele sociale.

Există multe aplicații de muzică de streaming, dar Spotify este de departe cel mai bun și mai ușor de utilizat. În martie 2019, peste 40 de milioane de oameni au ascultat melodiile preferate folosind aplicația. Spre deosebire de Pandora, Spotify vă permite să căutați și să ascultați albume sau liste de redare întregi. Dacă preferați să descoperiți muzică nouă prin liste de redare sau „radio”, atunci Spotify oferă liste de redare de descoperire și poate personaliza un post de radio pe baza oricărui album, artist sau listă de redare.

Opțiunile contului Spotify

Puteți alege fie o versiune plătită, fie o versiune gratuită de Spotify. Versiunea gratuită include reclame și nu vă permite să descărcați albume sau liste de redare. Pe de altă parte, Conturile Spotify Premium costă 9,99 USD pe lună. Plata pentru serviciu vă permite să ascultați muzică fără reclame, cu sărituri nelimitate. Și puteți descărca albume și melodii la cantitatea de date pe care o utilizați.

Conturile Spotify nu pot fi partajate cu ușurință între prieteni, spre deosebire de serviciile de streaming video. Programul funcționează doar pe un singur dispozitiv – cum ar fi telefon, tabletă sau PC – la un moment dat. Colega de cameră sau partenerul tău de la facultate nu va putea să se întâlnească cu Taylor Swift în timp ce tu sări în Lizzo. Mai important, membrii familiei din aceeași casă nu pot asculta propria muzică în mod privat cu un singur abonament Spotify Premium.

Din fericire, Spotify oferă un nivel de abonament care poate accepta mai multe profiluri și ascultători simultani, numit Spotify Family. Un cont obișnuit Spotify oferă unei singure persoane acces la toți artiștii și listele de redare din biblioteca lor pentru 9,99 USD pe lună. Spotify Family costă doar cu cinci dolari mai mult decât contul premium obișnuit și permite până la cinci profiluri individuale per abonament. Acesta este un profil pentru un dolar în plus! Chiar și un cuplu poate economisi folosind Spotify Premium în loc să plătească pentru fiecare cont individual.

Spotify Family este opțiunea perfectă pentru familiile cu gusturi muzicale variate și eclectice, sau pentru colegii de cameră apropiați care doresc să împartă costul unui abonament lunar. Cu toate acestea, contul Spotify Family este blocat de geografie. Spotify solicită profilurilor noi care se înscriu în cadrul unui plan de familie să le verifice adresa. Aceasta înseamnă că nu poți partaja un cont Spotify Family cu mătușa ta care locuiește în toată țara.

Cum să vă înscrieți pentru un cont Spotify Premium

Înregistrarea pentru un cont Spotify Family este ușoară. Dacă aveți deja un cont Spotify Premium, atunci este foarte ușor să treceți la un cont Spotify Family. Pentru a vă înscrie pentru un cont Spotify, accesați mai întâi pagina de înscriere pe Site-ul Spotify. Poți crea fie un profil cu adresa ta de e-mail, fie cu contul tău de Facebook. Puteți crea un cont Premium accesând pagina contului dvs. și făcând clic pe „Începeți” și introducând informațiile de plată. De asemenea, puteți crea un cont de familie vizitând spotify.com/family sau făcând clic pe Premium pentru familie în bara laterală.

Adăugați un utilizator nou

După ce v-ați configurat contul de familie Spotify, este foarte ușor să adăugați membri ai familiei la contul dvs.

  1. Mai întâi, accesați Contul dvs. și găsiți „Gestionați-vă conturile de familie”.
  2. Faceți clic pe „Go”. Veți vedea patru sloturi disponibile pentru contul dvs. de familie.
  3. Introdu adresa de e-mail pentru membrii familiei tale și trimite-le o invitație sau le poți trimite manual prin e-mail un link direct de înregistrare oferit de Spotify.
  4. Membrii familiei tale vor primi un e-mail prin care îi anunță cu privire la invitația lor.
  5. Ei vor trebui să facă clic pe butonul din e-mail care spune Accept invitația
  6. Faceți clic pe Creați un cont și faceți clic pe Valorificați.

Acum întreaga ta familie se poate bucura de propria muzică folosind Spotify Premium.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.