Alternative la FX File Explorer

Alternative la FX File Explorer

FX File Explorer este un instrument care permite utilizatorilor să-și schimbe platforma telefonului Android într-o platformă desktop. Funcționează pe telefoane cu Android versiunea 2.2 și mai sus. Acest instrument permite utilizatorilor să efectueze funcții pe telefoanele lor Android în același mod în care ar face-o cu laptopurile lor. Utilizatorii își pot copia, edita, tăia, muta și rearanja fișierele și programele în același mod în care se face pe desktop. De asemenea, permite utilizatorilor să arhiveze și să dezarhiveze fișierele, printre altele.

Din cauza acuzațiilor și incertitudinii legate de autenticitatea reclamelor afișate de FX File Explorer, printre altele, utilizatorii ar putea dori să caute alternative la FX File Explorer. Mai jos sunt câteva alternative excelente pentru cei de pe piață pentru un nou explorator de fișiere.

Manager de fișiere ASUS

Acest manager de fișiere a fost creat special pentru telefoanele ASUS, dar poate fi instalat de alte telefoane Android. Este disponibil pe Google Play Store. La fel ca FX File Manager, aplicația face fișierele și programele utilizatorului mai ușor de gestionat. Dar nu gestionează doar interfața telefonului, ci analizează stocarea telefonului și elimină fișierele temporare sau nedorite. De asemenea, are o opțiune de coș de reciclare care poate restaura elementele șterse. De asemenea, utilizatorii pot arhiva și dezarhiva fișierele cu instrumentul. Contra este numărul de reclame pe care le afișează, dar în plus este complet gratuit.


EX File Explorer

Aceasta este o altă aplicație care permite utilizatorilor să gestioneze programele și documentele aplicațiilor pentru telefon. Permite utilizatorilor să rearanjeze fișierele și permite, printre altele, editarea, redenumirea, copierea și lipirea fișierelor. Are analizator de conținut suplimentar și manager de aplicații. Dacă ați folosit ES File Explorer înainte, atunci este o versiune identică a ES File Explorer. Are afișaj atât liniar, cât și grid, vă gestionează fișierul cu USB și acceptă OTG.


CX File Explorer

Aceasta este o aplicație Google Play Store cu 4,7 recenzii și o dimensiune de 4,5 MB. Gestionează fișiere și programe pentru stocare în cloud, locală și în rețea. Are suport excelent pentru rețea, iar mutarea, tăierea și organizarea fișierelor este ușoară. Unul dintre dezavantaje este că nu puteți selecta și edita toate fișierele simultan. De asemenea, are analizor de stocare cu coș de reciclare. Funcționează ca un Windows Explorer pentru PC.


Manager de fișiere X-plore

Este o altă aplicație Google Play Store evaluată la 4,5 și cu o dimensiune de 5,5 MB. Conține versiuni plătite și gratuite. Are o vizualizare arborescentă cu o hartă a aplicației pentru a verifica spațiul ocupat de fiecare aplicație pe telefonul utilizatorului. Permite utilizatorilor să ruleze, să partajeze, să copieze, să dezinstaleze și să exploreze fișiere și programe deja existente. Utilizatorii își pot accesa conținutul telefonului dintr-un browser web pentru computer. Are o funcție de seif care permite utilizatorilor să cripteze fișierele prin amprentă sau parolă.


Lansatorul de computer

Este o aplicație uimitoare din Magazin Google Play, evaluată la 4,8 și o dimensiune de 7,9 MB. Așa cum presupune și numele, este un lansator Windows care oferă telefonului tău mobil aspectul și senzația unui desktop Windows 10 cu o grafică excelentă. Dar este mult mai mult decât aspectul și senzația Windows 10. De asemenea, încapsulează și funcționalitățile. Are suport încorporat pentru exploratorul de fișiere, care permite o căutare rapidă a fișierelor. Permite partajarea în rețea a fișierelor folosind FTP/LAN. De asemenea, utilizatorii pot muta și aranja fișiere cu ușurință.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.