Alternative pentru browserul Kindle Fire Silk

Alternative pentru browserul Kindle Fire Silk

Amazon vrea ca cât mai mulți utilizatori Kindle Fire să-și folosească browserul Silk. Nu au creat nicio alternativă de browser în App Store. Puteți găsi o modalitate de a instala Google Play pe Fire pentru a obține acces la mai multe opțiuni de browser. Dar dacă nu sunteți calificat din punct de vedere tehnic, probabil că nu vă veți deranja cu un astfel de proces doar pentru a instala un browser.

Personal, nu suport browserul Silk. Este lent, agitat și se blochează în mod constant. Deoarece nu voiam să mă încurc cu rooting-ul sau cu alte chestii, a trebuit să găsesc câteva alternative care să fie ușor de instalat pe Fire.

Aplicațiile din această listă îndeplinesc aceste calificări:

 • Nu necesită înrădăcinare.
 • Nu necesită software suplimentar pentru a instala.
 • Sunt disponibile ca descărcare a fișierului APK de pe site-ul oficial al dezvoltatorului.

Înainte de a utiliza oricare dintre pașii din acest tutorial, va trebui să permiteți instalarea aplicațiilor din surse necunoscute, mergând într-una dintre următoarele locații:

 • Setări” > “Securitate” > “Aplicații din surse necunoscute” > “Pe
 • Aplicații” > “Setări” > “Aplicații” > “Aplicații din surse necunoscute” > “Pe
 • Setări” > “Mai mult” > “Dispozitiv” > “Permite instalarea aplicațiilor” > “Pe

Firefox Mobile (recomandat)

Da, vechiul Firefox este disponibil ca o simplă descărcare APK pentru Kindle Fire sau orice alt dispozitiv Android. Aplicația are o mulțime de „clopote și fluiere”. Acceptă suplimente precum Adobe Flash și blocarea anunțurilor.

Pentru a instala Firefox Mobile pe Kindle Fire, urmați acești pași:

 1. Deschide Mătase browser web și accesați Mozilla FTP. Utilizare acest link pentru dispozitivele Fire mai noi sau alege o versiune mai veche pentru dispozitivele Fire mai vechi.
 2. Selectați fișierul care se termină cu extensia „.apk„.
 3. În partea de sus a ecranului ar trebui să apară o notificare care spune „Descărcare”. Aceasta ar trebui să treacă la „Descărcare finalizată”. Atingeți zona de notificare din partea de sus a ecranului.
 4. Apasă pe „Descarcare completa” selecție.
 5. Selectați „Instalare„.

Naked Browser

NakedBrowser

Numele spune totul. Browserul Naked este foarte simplu, dar este și un browser foarte rapid și ușor de utilizat pe Kindle Fire. Abilitatea de a comuta rapid de la vizualizările desktop la cele mobile ale unei pagini web este caracteristica mea preferată.

Pentru a instala Naked Browser pe Kindle Fire, urmați acești pași:

 1. Deschide Mătase browser web și vizitați „https://nakedbrowser.com/android„.
 2. Selectați linkul pentru a descărca fișierul APK, situat în zona care scrie „Nu se poate instala din Play Store„.
 3. În partea de sus a ecranului ar trebui să apară o notificare care spune „Descărcare”. Aceasta ar trebui să treacă la „Descărcare finalizată”. Atingeți zona de notificare din partea de sus a ecranului.
 4. Atingeți „nakedbrowser.apk„.
 5. Selectați „Instalare„.

Browser UC

Browser UC

Un browser care se adaptează la viteza conexiunii tale. De fapt, va reduce paginile web dacă conexiunea dvs. este slabă. De asemenea, acceptă moduri speciale pentru rețeaua ta socială preferată.

 1. Deschideți browserul web Silk și vizitați „https://www.ucweb.com/„.
 2. Selectați butonul Descărcare.
 3. În partea de sus a ecranului ar trebui să apară o notificare care spune „Descărcare”. Aceasta ar trebui să treacă la „Descărcare finalizată”. Atingeți zona de notificare din partea de sus a ecranului.
 4. Atingeți „UCBrowser.apk„.
 5. Selectați „Instalare„.

Browser Maxthon Cloud

Browser Maxthon

Unul dintre cele mai rapide browsere pe care le puteți obține pe un dispozitiv Android. Utilizatorii evaluează în mod constant Maxthon ca fiind rapid, rapid, rapid. Are toate caracteristicile la care te-ai aștepta într-un browser, împreună cu capacitatea de a accesa rapid știrile și site-urile tale preferate folosind funcțiile „Acces rapid” și „NewsBites”.

 1. Deschideți browserul web Silk și vizitați „https://www.maxthon.com/„.
 2. Selectați linkul Android unde oferă descărcări pentru „Mai multe dispozitive„.
 3. Selectează .apk descărcare legătură.
 4. În partea de sus a ecranului ar trebui să apară o notificare care spune „Descărcare”. Aceasta ar trebui să treacă la „Descărcare finalizată”. Atingeți zona de notificare din partea de sus a ecranului.
 5. Atingeți „Maxthon.apk„.
 6. Selectați „Instalare„.

Ei bine, asta e lista. Aveți un browser pe care îl preferați pe Kindle Fire? Vă rugăm să împărtășiți experiența dumneavoastră în secțiunea de comentarii.


FAQ

De ce butonul „Instalare” este inactiv?

Amazon a lansat o actualizare care face asta uneori. De obicei, puteți ocoli prin apăsarea butonului pătrat de lângă butonul de pornire din cerc. Apoi reveniți la ecranul de instalare. Făcând asta, se va aprinde butonul Instalare.

Unii oameni spun că folosind „Înapoi” în loc de pătrat, apoi revenirea la ecranul de instalare funcționează pentru a aprinde butonul Instalare.

Cum primesc actualizări pentru aceste aplicații?

Dacă instalați aplicații din afara unui magazin de aplicații, nu veți primi actualizări automate sau notificări de actualizare. Va trebui să verificați site-ul web al dezvoltatorului aplicației pentru a vedea când au fost făcute actualizări ale software-ului, apoi să descărcați din nou fișierul APK.

Trebuie să dezinstalez versiunile anterioare ale aplicației înainte de a instala o versiune mai nouă?

Nu. Dacă instalați fișierul APK, acesta ar trebui să înlocuiască automat versiunea anterioară.

Vor funcționa aceste opțiuni pe toate versiunile Kindle Fire?

Da. Ar trebui să funcționeze pe Kindle Fire original, precum și pe versiunile HD și HDX.

Primesc o eroare când le instalez prin fișierul APK?

Asigurați-vă că ați instalat fișierul APK corect pentru procesorul din Kindle Fire. Unele vor fi x86 (32 de biți), în timp ce altele sunt pe 64 de biți.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.