Am uitat parola de blocare a ecranului Android

Am uitat parola de blocare a ecranului Android

Ați uitat parola de blocare a ecranului pe dispozitivul dvs. Android? S-a întâmplat celor mai buni dintre noi. Iată câteva soluții dacă ați uitat codul PIN sau modelul de deblocare pe dispozitivul Android.

Opțiunea 1 – Deblocare Samsung

Dacă utilizați un dispozitiv Samsung Galaxy Android și ați folosit un cont Samsung, este posibil să vă puteți debloca dispozitivul din Pagina Contului Samsung.

Opțiunea 2 – Resetare din fabrică

Dacă opțiunile de mai sus nu funcționează pentru dvs., din păcate, va trebui să resetați dispozitivul din fabrică. Datele pe care le-ați stocat în memorie vor trebui șterse. Acestea includ date precum notele sau datele de joc salvate. Aproape orice date ale aplicațiilor terță parte se vor pierde, cu excepția cazului în care aplicația a fost scrisă pentru a stoca date pe cardul SD. Datele dvs. personale care se află pe cardul SD, cum ar fi fotografiile și muzica, ar trebui să fie sigure și disponibile pentru utilizare. Datele care se sincronizează cu Google, cum ar fi e-mailul, Contactele și Calendarul, ar trebui păstrate, deoarece pur și simplu puteți resincroniza aceste date după ce aveți din nou un dispozitiv utilizabil.

Resetare din fabrică din Device Manager

  1. Asigurați-vă că dispozitivul este pornit și conectat la internet prin Wi-Fi.
  2. De pe un computer, vizitați Pagina Manager dispozitiv Android.
  3. Selectați dispozitivul, apoi alegeți „Şterge„.
  4. Selectați „Şterge” din nou.
  5. Odată ce resetarea este finalizată, configurați din nou dispozitivul Android.

Resetare din fabrică de la pornirea dispozitivului

Producătorii oferă o modalitate de a restaura telefonul înainte de a porni în sistemul de operare Android. Aceasta implică, de obicei, să țineți un buton sau o combinație de butoane în timp ce porniți dispozitivul. Aproape fiecare dispozitiv are un mod diferit de a face acest lucru. Din păcate, mulți producători nu oferă în mod obișnuit instrucțiuni pentru resetarea din fabrică a metodei butonului în manuale sau pe site-urile lor web. HTC este unul dintre puținii producători care furnizează aceste informații în ghidurile lor de utilizare. Dacă aveți un dispozitiv de la un alt producător, ar trebui să puteți căuta instrucțiuni pe acest site sau pe Google.

După ce obțineți instrucțiunile și efectuați resetarea din fabrică, veți putea accesa dispozitivul fără probleme și fără a fi introdus o parolă de blocare a ecranului. Noroc!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.