Ambiții și zvonuri Huawei AR

Ambiții și zvonuri Huawei AR

Odată cu cursa de a dezvolta și vinde ochelari AR pe Huawei, este hotărât să nu fie lăsat pe lângă. Ei își dezvoltă propriul set de ochelari AR în ciuda problemelor legale cu care se confruntă în anumite țări occidentale. Iată o scurtă prezentare a ambițiilor AR ale Huawei și câteva dintre zvonurile care se dezvoltă în jurul acestui dispozitiv interesant.

Caracteristici de bază Huawei AR

Din noiembrie 2018, a fost clar că Huawei a dezvoltat propria versiune a unei perechi de ochelari AR. După ce s-a asociat cu Gentle Monster din Coreea pentru a le face să arate elegant, designul a fost lansat pentru prima dată la Paris. Cu o singură atingere, utilizatorii vor putea să răspundă la apeluri telefonice și să se bucure de difuzoare duble standard. Nu se știe cine își va dezvolta asistentul vocal, dacă într-adevăr va avea unul. Acestea sunt caracteristicile comune așteptate de la dispozitivul Huawei AR, deoarece există mai multe modele așteptate să apară.

Utilizatorii potențiali ai ochelarilor Huawei vor fi bucuroși să afle că ochelarii sunt rezistenți la praf și apă până la standardul IP67. În conformitate cu cele mai recente gadgeturi, acesta va putea fi reîncărcat fără fir. O baterie de 2.200 mAh ar trebui să mențină ochelarii AR alimentați timp de câteva zile. O carcasă inclusă va conține un port USB-C și acționează ca încărcător.

Zvonuri Huawei AR

Se zvonește că noul dispozitiv ar putea folosi o nouă aplicație Android care ar putea folosi ARCore de la Google. Acestea sunt speculații în acest moment din cauza relației tensionate pe care Huawei o are cu guvernul SUA. Cele 2 obiective ale noului dispozitiv vor fi consistența și imersiunea. Ceea ce nu știm este dacă va rula pe Harmony OS, care a fost dezvoltat de Huawei. Ar putea fi dificil pentru ei să se coordoneze cu Android în acest moment, dar va trebui să așteptăm și să vedem ce se întâmplă în continuare.

Cel puțin deocamdată ideea este de a îmbunătăți experiența telefonului mobil. Acest lucru se va realiza prin extinderea zonei de vizualizare pe care utilizatorul o poate accesa folosind ochelarii AR. La început, clienții s-ar putea să nu vadă care este rostul, dar în câțiva ani va deveni mai acceptabil să le folosească și va permite spectatorului să interacționeze cu restul lumii într-un mod transparent și controlat. Un dispozitiv all-in-one care poate transforma experiența utilizatorului pentru totdeauna, fiind ușor la un preț rezonabil.

Brevete Huawei AR

În acest scop a depus 2 brevete. Aceasta implică 2 aplicații de clasa 9 cu EUIPO (Oficiul pentru Proprietate Intelectuală al Uniunii Europene) și IPO (Oficiul pentru Proprietate Intelectuală) din Marea Britanie pentru numele Huawei AR Glass și Huawei VR Glass. Aceasta înseamnă că investesc mult timp și bani în dezvoltarea tehnologiei lor și că intenționează să aibă o cotă de piață semnificativă în următorii câțiva ani în această nișă relativ nouă. Deoarece este incert dacă AR și VR pot lua foc cu consumatorii în acest moment, deoarece există o lipsă de valoare percepută cu aceste dispozitive în acest moment.

Ceea ce este clar este că Huawei încă joacă în urmă cu principalii lor rivali Google și Apple. Principalul lor avantaj va fi forța de muncă ieftină de care dispun. Se pare că legea rentabilității descrescătoare s-a instalat, Huawei fiind nevoit să răspundă mereu la ceea ce face liderul de piață și apoi să scoată un produs bun, dar nu remarcabil. În cele din urmă, reputația mărcii va avea de suferit, așa că următoarea opțiune va fi să-și învingă concurenții la preț. Deci locul lor este stabilit și va fi dificil să pleci din acest loc.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.