Android 10: Cum să faci o captură de ecran cu trei degete

Android 10: Cum să faci o captură de ecran cu trei degete

Există diferite moduri în care utilizatorii de Android își fac capturile de ecran. În funcție de dispozitivul pe care îl au, va depinde de butoanele pe care trebuie să le apăsați. Problema vine atunci când mâinile tale sunt atât de pline încât nu poți apăsa acele butoane în același timp.

Cu o captură de ecran cu trei degete, plasați trei degete pe afișaj. După ce ați făcut acest lucru, captura de ecran va apărea pe ecran. Ceea ce faci cu el după aceea depinde de tine.

Notă: Acest tutorial a fost realizat folosind un Motorola One Vision cu Android 10

Cum să faci o captură de ecran cu trei degete

Realizarea unei capturi de ecran cu trei degete este rapidă și confortabilă. Dar, pentru a utiliza acest lucru util, trebuie să îl activați. Pentru a face acest lucru, accesați:

  1. Setări
  2. Atingeți Gesturi și funcții personalizate
  3. Alegeți captura de ecran cu trei degete
  4. Comutați opțiunea

Android 10: Cum să faci o captură de ecran cu trei degete

După ce l-ați pornit, veți vedea a Buton Încearcă în dreapta jos. Această opțiune vă va ajuta să exersați captura de ecran cu trei degete. Asigurați-vă că nu ridicați degetele prea devreme, altfel captura de ecran nu va fi făcută.

Veți putea face o captură de ecran cu trei degete pentru orice aplicație pe care o utilizați, cu excepția cazului în care puneți o anumită aplicație în lista de excepții. Puteți scoate aplicația din listă atingând pe Opțiuni de excepții, urmat de butonul plus în dreapta jos pentru a adăuga aplicații.

Android 10: Cum să faci o captură de ecran cu trei degete

Veți ști ce aplicații ați adăugat în listă, deoarece vor fi listate, începând cu prima pe care ați adăugat-o în listă. Dacă doriți vreodată să eliminați vreo aplicație din listă, atingeți doar butonul din lateral.

Concluzie

Când faceți captura de ecran cu trei degete, aveți grijă unde vă plasați degetele, deoarece ați putea lansa accidental o aplicație. După ce te exersezi puțin, vei înțelege. Ce metodă de captură de ecran preferi? Anunță-mă în comentariile de mai jos.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.