Android: blocați mesajele text de la o anumită persoană

Android: blocați mesajele text de la o anumită persoană

Puteți bloca mesajele text de la un anumit număr sau contact de pe dispozitivul Android cu o soluție terță parte. Doar urmați acești pași.

Blocarea mesajelor text

Opțiunea 1

Notă: Acești pași sunt pentru aplicația „Mesaje” inclusă cu Android 7. Unii operatori pot include o aplicație diferită pentru mesagerie.

 1. Deschis „Mesaje„.
 2. Apasă pe „Meniul” pictograma situată în colțul din dreapta sus.
 3. Selectați „Contacte blocate„.
 4. Atingeți „Adăugați un număr” pentru a adăuga un număr pe care doriți să-l blocați.
 5. Dacă doriți vreodată să eliminați un număr din lista neagră, reveniți la ecranul Contacte blocate și selectați „X” lângă număr.

Proprietarii numerelor pe care le-ați blocat nu vor primi nicio notificare că au fost blocați. Ar trebui să utilizați o aplicație precum SwiftReply, menționată mai jos.


Opțiunea 2

Dacă aplicația dvs. de mesagerie nu oferă o opțiune de listă neagră, utilizați Handcent.

 1. descarca si instaleaza SMS de mână pentru nevoile dvs. de mesaje text. Este disponibil în magazinul Google Play.
 2. Deoarece veți folosi Handcent pentru mesaje text, dezactivați notificările pentru aplicația actuală de mesagerie text. În caz contrar, veți primi notificări duble pentru mesajele text.
 3. Deschideți Handcent, apoi selectați meniul din colțul din stânga sus al ecranului și comutați de la „Inbox” la „Mai mult„.
 4. Alegeți „Setări„.
 5. Derulați în jos și selectați „Gestionați lista neagră„.
 6. Atingeți plus (+) pentru a adăuga numărul de telefon pe care doriți să-l blocați. Puteți alege unul dintre contactele dvs., jurnalele de apeluri sau puteți introduce numărul direct.

Acum toate mesajele text de la acea persoană vor fi blocate și nu vor fi vizibile în aplicația Handcent. Nici nu veți primi notificări dacă ați primit un mesaj de la persoana respectivă. Dacă doriți vreodată să deblocați persoana, reveniți la „Gestionați lista neagră”, atingeți-l, apoi selectați „Unblacklist„.

Unii utilizatori au raportat că aplicația „Spatiu privat” funcționează bine pentru ei.


Trimiterea unui răspuns automat utilizând SwiftReply

Dacă doriți să anunțați o persoană că a fost blocată, va trebui să descărcați o aplicație care va răspunde automat la mesajele text. Vă recomand Răspuns automat prin SMS. Aplicația vă va permite să configurați un răspuns automat pentru anumite persoane de contact.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.