Android: Găsiți ce tip de procesor pe dispozitiv

Android: Găsiți ce tip de procesor pe dispozitiv

În timp ce pe computere este ușor să aflați exact ce părți fac parte din mașina dvs. (Windows are chiar și o funcție pentru a facilita verificarea), acest lucru nu este același pe telefoane. De fapt, poate fi destul de dificil să afli mai multe despre specificațiile interne exacte ale telefonului tău.

Din fericire, există o modalitate relativ ușoară de a afla din ce este făcut telefonul tău Android. Dacă sunteți interesat de software-ul pe care îl rulează telefonul dvs., puteți utiliza secțiunea „Despre telefon” din meniul Setări. Nu veți găsi informații despre hardware, dar puteți afla despre versiunea de Android pe care o rulați, patch-ul de securitate pe care îl aveți și multe altele.

Dacă doriți să aflați despre hardware-ul dvs., vă recomandăm să instalați aplicația CPU-Z din Play Store. Creat de CPUID, afișează informații avansate de sistem, inclusiv tot felul de informații despre procesorul telefonului dvs. – inclusiv marca și modelul, numărul de bază și vitezele de ceas.

Totuși, puteți afla mai mult decât doar procesorul dvs. – aplicația oferă, de asemenea, câteva informații de bază despre starea bateriei, ecranul, chiar și senzorii telefonului.

Există și alte software-uri care îndeplinesc același scop, dar CPU-Z este cu siguranță unul dintre cele mai cuprinzătoare programe gratuite de acolo – ca să nu mai vorbim de ușor de utilizat și de înțeles.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.