Ascunderea pictogramelor de pe desktop pe Windows 10

Ascunderea pictogramelor de pe desktop pe Windows 10

Sistemul de operare Microsoft Windows, numit în mod obișnuit Windows, este un grup de sisteme de operare grafice pentru o serie de computere, care sunt dezvoltate și comercializate de Microsoft. Windows este un sistem de operare cu sursă închisă care a fost lansat inițial în 1985 ca răspuns la interesul tot mai mare pentru o interfață grafică cu utilizatorul la acea vreme. Soluția oferită de Microsoft a fost bine primită și Windows a devenit sistemul de operare dominant pentru PC-uri la acea vreme, cu o cotă de piață de aproximativ 90%, depășind Mac OS care a fost dezvoltat și lansat în 1984 de Apple. Până în prezent, Windows rămâne cel mai popular sistem de operare pentru computere.

Windows a fost lansat în versiuni, prima a fost versiunea 1.0 în 1985. Cele mai recente versiuni de Windows pentru PC sunt Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 și 8.1, iar cea mai recentă este Windows 10.

Caracteristici Windows 10

Windows 10 primește noi versiuni în mod continuu, care sunt disponibile fără costuri suplimentare pentru utilizatori. Windows 10 acceptă aplicații universale, care este o extindere a aplicațiilor în stil Metro introduse pentru prima dată în Windows 8. Aplicațiile universale sunt cele care sunt concepute pentru a fi utilizate în mai multe familii de produse Microsoft – PC-uri, tablete, smartphone-uri, sisteme încorporate, Xbox One, Surface Hub și realitate mixtă. Alte caracteristici care vin cu Windows 10 includ o interfață de utilizator revizuită, care poate gestiona tranzițiile între o interfață orientată spre mouse și o interfață optimizată pentru ecran tactil. De asemenea, vine cu browser web Microsoft Edge, un sistem desktop virtual, o funcție de gestionare a ferestrelor și a desktopului numită vizualizare sarcini, suport pentru autentificare cu amprentă și recunoaștere a feței.

Sistemul de operare Windows este proiectat cu o vizualizare desktop. Aceasta este vizualizarea implicită a sistemului de operare când nu sunt afișate alte aplicații. Este vederea acasă. Aplicațiile care sunt destinate utilizării regulate au pictogramele lor pe desktop. Pictogramele sunt imagini mici care sunt folosite pentru a reprezenta o aplicație pe un computer. De exemplu, o imagine mică a unui coș de gunoi este folosită pentru a reprezenta coșul de reciclare al computerului. Coșul de reciclare este un centru de stocare pentru lucrurile care sunt șterse de pe computer. Elementele șterse sunt păstrate acolo temporar până când coșul de reciclare este umplut și cele mai vechi articole sunt șterse definitiv. Deși articolele nu au fost încă șterse definitiv din coșul de reciclare, articolele șterse pot fi restaurate la destinația inițială de pe care fișierul a fost șters.

Ascunderea pictogramelor de pe desktop

Uneori, numărul de pictograme de pe desktop este mult și vizualizarea desktopului nu mai este atractivă. Prea multe pictograme fac desktopul să pară dezordonat. De asemenea, atunci când căutați o pictogramă, ar putea deveni un coșmar trecerea prin pictograme pentru a o localiza pe cea de care aveți nevoie. O modalitate de a reduce numărul de pictograme disponibile pe desktop este să creați un folder și să mutați pictogramele acolo. Dosarul poate fi, de asemenea, pe desktop pentru un acces ușor. Opțiunea folder este cea mai potrivită atunci când problema este un număr mare de pictograme pe desktop.

Cu toate acestea, problema ar putea fi că prezența pictogramelor pe desktop nu mai este dorită. Microsoft oferă o modalitate de a ascunde pictogramele de pe desktop fără a fi nevoie să le ștergeți în întregime. Rețineți că dacă o pictogramă a unei aplicații este ștearsă, se poate accesa în continuare aplicația căutând-o în meniul de căutare sau vizitând folderul de instalare al aplicației și pornind aplicația de acolo.

Ascunderea pictogramelor de pe desktop este foarte ușoară și se poate face în trei pași.

Primul pas

Accesați vizualizarea desktop a computerului dvs. Ca alternativă, utilizați comanda rapidă Tasta Windows + D.

Pasul doi

În vizualizarea desktop, faceți clic dreapta pe un spațiu. Se va afișa o fereastră pop-out cu diferite opțiuni. Mergi la Vedere. Vizualizare este prima opțiune din fereastra pop-out. Treceți cu mouse-ul pe opțiunea de vizualizare și o altă fereastră pop-out va afișa afișarea diferitelor opțiuni de vizualizare.

Pasul trei

Derulați în jos la arată pictogramele de pe desktop. Este situat în partea de jos a noului pop-out. Pentru ca pictogramele să apară pe desktop, arată pictogramele de pe desktop trebuie să fi fost bifat. Pentru a ascunde pictogramele de pe desktop, faceți clic din nou pe el pentru a debifa. Toate pictogramele de pe desktop nu vor mai fi vizibile. Cu toate acestea, pictogramele care sunt fixate pe bara de activități vor fi în continuare vizibile.

Acum ați învățat cum să ascundeți toate pictogramele de pe desktop. L-am folosit foarte mult atunci când vreau să prezint ceva șefului meu și nu vreau ca acesta să vadă cât de încurcat a fost desktopul meu, sau în timpul unei prezentări când trebuie să navighezi la un folder nou. Nu veți dori ca publicul să vadă totul pe desktop.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.