Asus ZenFone 7 Zvonuri și speculații

Asus ZenFone 7 Zvonuri și speculații

Având o dată probabilă de lansare cândva la jumătatea acestui an, a sosit momentul să punem în perspectivă toate zvonurile și speculațiile despre Asus ZenFone 7. Se potrivește cu hype-ul sau este doar un alt produs pe o piață foarte aglomerată? Să definim despre ce vorbim și apoi să discutăm despre plusurile și minusurile Asus ZenFone 7.

5G Boost

Asus a anunțat că ZenFone 7 al său va transporta 5G și acest lucru va crește, din păcate, prețul noului telefon. Acest lucru a fost confirmat la o conferință de afaceri din Taiwan. Pentru a rămâne competitiv, s-a decis să se facă upgrade la 5G împreună cu restul competiției. Deci, judecând după prețul concurenței, vă puteți aștepta să plătiți cu aproximativ 40% mai mult. Așa că așteptați-vă să plătiți aproximativ 650 USD. Desigur, prețurile vor scădea în timp, pe măsură ce 5G devine standardul industriei.

Afișare pe tot ecranul

Dar există un plus. ZenFone 7 va avea un afișaj NanoEdge pe tot ecranul. Totul este acoperit de Corning Gorilla Glass 6 atât în ​​față, cât și în spate. Interacționați cu acesta prin intermediul unui ecran tactil AMOLED dinamic, care este completat de un senzor de atingere de 6,67 inchi (16,9 cm) și 120 Hz. De asemenea, are HRR 10+ Always On Display. Toate acestea sunt destul de standard în această eră, dar întrebarea dacă reprezintă o valoare bună rămâne de răspuns.

Flip Camerele

Poate că o excepție de la aceasta este camera flip-up, care tocmai începe să devină o caracteristică printre cele mai recente generații de smartphone-uri. Tehnologia camerei este luată mult mai în serios și Asus ZenFone 7 pare că a primit nota. În suportul pentru cameră flip-up există 3 camere.

Spațiu de stocare sporit

O altă surpriză plăcută este creșterea spațiului de stocare care a crescut de la 128 GB la 256 GB. Există, de asemenea, speculații (OK, a fost o scurgere!) că reîncărcarea wireless ar putea fi și ea parte a pachetului. Toate acestea fac parte dintr-un efort al Wireless Power Consortium, care este o colaborare a 500 de companii din întreaga lume, pentru a introduce o setare standard pentru reîncărcarea wireless. Cu suport pentru maximum 15 W în timpul reîncărcării, ne putem aștepta ca aceasta să devină o caracteristică standard în acest an cu Asus. Deci nu vor mai fi cabluri dezordonate de transportat. Este de așteptat ca bateria să fie de cel puțin 6.000 mAh și să dureze aproximativ 2 ore pentru a se reîncărca. Aceasta se bazează pe istoria versiunii anterioare de anul trecut de către Asus.

Sistem de operare

De asemenea, putem vedea și face upgrade la Qualcomm Snapdragon 865 care va găzdui 8 GB de RAM. Acesta devine rapid standardul industriei, dar este bine să vedem că Asus ține pasul cu pachetul și nu este lăsat în urmă. 865 este o îmbunătățire mare față de predecesorul său 855, cu o latență mai mică și o putere de procesare mai mare. Acest lucru va însemna că ZenFone 6 va fi o investiție solidă a banilor tăi în următorii 2 ani sau cam asa ceva.

Schimbări

Așadar, upgrade-ul major pentru Asus ZenFone 7 este upgrade-ul la 5G, care îl vede bine ca o alternativă puțin mai ieftină față de marile nume de marcă precum Apple și Samsung. Dar nu este nimic atât de revoluționar în asta. Este un caz de pași mici care duc la îmbunătățiri încă mai progresive, la un preț rezonabil. Dar marea majoritate a clienților sunt mulțumiți de această abordare în prezent. Marea schimbare va fi, sperăm, în reîncărcarea wireless, care va permite o metodă mult mai convenabilă de alimentare a bateriei, iar pentru a face acest lucru la o capacitate de 30 W va fi lucrul viselor care devin realitate. Poate se va întâmpla, dar toți va trebui să așteptăm și să vedem când va fi lansat în următoarele 3 luni sau cam asa ceva.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.