Beneficiile utilizării „Imprimare în PDF” în Windows 10

Beneficiile utilizării „Imprimare în PDF” în Windows 10

În Windows 10, Microsoft a adăugat o nouă caracteristică, un dispozitiv de imprimantă virtuală: Imprimați în PDF. Această caracteristică permite oricărui fișier să fie salvat în format PDF. Acest lucru poate avea o serie de beneficii și utilizări.

Formatare pe platforme

Documentele PDF conțin toate datele necesare pentru a afișa complet documentul salvat. Toate fonturile, imaginile și textul sunt salvate împreună cu informațiile de stil, astfel încât documentul să arate la fel pe orice dispozitiv. Aspectul unui fișier PDF este constant indiferent de dispozitiv, sistem de operare sau software. Folosind Imprimare în PDF, puteți fi sigur că documentul va fi văzut exact așa cum ați intenționat și puteți evita orice modificări de formatare cu aspect neprofesional.

Protecții de editare

PDF-urile sunt în general concepute pentru a fi conținut static. Este posibil să creați PDF-uri editabile care au forme interactive, dar în general necesită un software special de editare PDF, pentru a putea face efectiv modificări. Dacă un contract este tipărit în format PDF, știți că nu poate fi editat așa cum ar putea face un document de procesare de text.

Conversie ușoară a fișierelor

Datorită faptului că funcția Print to PDF este o opțiune globală pentru Windows, orice program care poate imprima pe hârtie poate imprima și în PDF. Aceasta înseamnă că documentele în formate incomode, cu suport software minim, pot fi tipărite în PDF, pentru utilizare continuă. Acest lucru poate fi util în special pentru salvarea documentelor vechi în medii de afaceri sau acasă.

Reducerea consumului de hârtie

Imprimând documente în format PDF mai degrabă decât pe hârtie, puteți contribui la economisirea banilor și a mediului prin reducerea cantității de hârtie și cerneală utilizate. Îți poți face partea făcând fără hârtie acolo unde este posibil, reducând dezordinea din jurul casei și la birou.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.