Blocarea Google de la urmărirea locației dvs

Blocarea Google de la urmărirea locației dvs

Trăirea în această era digitală sau era internetului este o perioadă interesantă. Avem acces la o mulțime de informații și, de obicei, sunt la doar un clic distanță. De asemenea, ne confruntăm cu situații în care este posibil să nu avem confidențialitatea datelor, iar informațiile noastre pot fi accesate și vizualizate de companii sau de public. Acest lucru te face să te simți expus și, de asemenea, vulnerabil, în special în fața persoanelor care pot avea intenții rele. Ați vizitat vreodată un loc și, mai târziu, Google vă trimite o solicitare de a revizui locația?

Cu toate acestea, într-un astfel de moment, sunteți sigur că locația dvs. este dezactivată pe telefon. Te face să te simți inconfortabil că mișcările tale fizice lasă și o imprimare digitală? Dacă acesta este cazul, atunci cea mai bună soluție pentru dvs. ar fi blocarea Google de la urmărirea locației dvs. Citiți mai departe pentru a afla cum puteți face acest lucru.

Ghid despre cum să blochezi Google să vă urmărească locația

Deși este posibil să fi setat Locația să fie dezactivată în setările telefonului, Google încă are o modalitate de a vă urmări locația. Acest lucru se întâmplă mai ales când utilizați servicii precum Meteo, Hărți și motorul de căutare. Prin urmare, locația dvs. va fi urmărită și înregistrată atunci când utilizați astfel de Servicii Google. Istoricul locațiilor dvs. este folosit pentru a vă cunoaște preferințele și primiți, de asemenea, reclame direcționate. Acesta este motivul pentru care este posibil să vedeți hărți Google care vă solicită să explorați locuri din apropierea locației dvs.

Veți fi surprins să aflați că blocarea Google de la urmărirea locației dvs. nu necesită să vă duceți telefonul la un magazin de telefonie sau la un expert IT și o puteți face cu relativă ușurință – nu este știință de rachete! Aceștia sunt pașii pe care ar trebui să-i urmezi:

Blocarea trackerului locației pe un telefon Android

Următorii pași vă ghidează cum să opriți Google să vă urmărească locația pe dispozitivele Android:

  1. Mergi la Setari.
  2. Selectați Google, apoi faceți clic pe Cont Google.
  3. Selectați fila Date și personalizare, apoi faceți clic pe Activitate web și aplicații.
  4. Schimbați Activitatea de pe web și din aplicații la „Dezactivat”.

Dacă doriți să dezactivați istoricul locațiilor, puteți atinge Istoricul locațiilor din fila Date și personalizare și apoi îl puteți schimba la „Dezactivat”. Acest lucru se poate face pentru a dezactiva istoricul locațiilor pentru fiecare dispozitiv sau telefon care este conectat la contul dvs. Google.

Blocarea locației Tracker pe un iPhone, iPad sau laptop

Următorii pași vă ghidează cum să opriți Google să vă urmărească locația pe dispozitivele Apple și pe computer:

  1. Conectați-vă la contul dvs. în browserul dvs. Google.
  2. Faceți clic pe fotografia dvs. de profil (apare în colțul din dreapta sus).
  3. Selectați contul Google.
  4. Selectați confidențialitatea informațiilor personale, apoi Activitatea mea.
  5. Selectați Comenzi de activitate.
  6. Dezactivați Activitatea de pe web și din aplicații.

După cum puteți vedea, principalul lucru de făcut atunci când blocați Google să vă urmărească locația este să dezactivați Activitatea de pe web și din aplicații. De asemenea, puteți șterge istoricul locațiilor dvs. făcând clic pe pictograma coș de pe cronologia Google Maps. Panoul „Activitatea mea” din contul dvs. Google vă oferă, de asemenea, șansa de a șterge activitățile realizate individual sau în cadrul evenimentelor de grup.

Continuați cu ușurință având Google Tracker dezactivat

Iată! Acum poți fi în mișcare și știi să fii liniștit că fiecare mișcare a ta nu este urmărită după ce ai blocat Google să-ți urmărească locația. În cazul în care simțiți că aveți nevoie ca familia sau prietenii să vă cunoască locația live, puteți modifica setarea. Într-o situație altfel bună, în care nu este nevoie ca locația dvs. să fie urmărită, urmați ghidul de mai sus și schimbați locațiile cu ușurință.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.