Caracteristici și revizuire a tabletei XP-Pen Artist Display

Caracteristici și revizuire a tabletei XP-Pen Artist Display

Tableta de afișare XP-pen este unul dintre principalii concurenți ai tabletei Wacom. Și în timp ce tableta Wacom este standardul industriei pentru artiștii grafici și designeri profesioniști, prețul unității de afișare de bază fiind de 650 USD face alternativele mult mai atractive pentru studenți, liber profesioniști și pasionați.

Tableta de afișare XP-pen vine într-o gamă largă de dimensiuni, cu caracteristici și calitate diferite. Toate vin încă la un preț mult mai accesibil.

Specificații

Există multe variante ale tabletei cu afișaj XP-pen, dar mai jos este o diagramă cu cei mai mari 3 jucători din linie, fiecare dintre aceste tablete având încă una sau două variante pentru orice preț pe care îl căutați.

22RPro 15.6 Pro Artistul 12
Preț 699,99 USD 449,99 USD 249,99 USD
Dimensiuni 570 x 334,8 x 44,8 mm 443 x 280 x 12,6 mm 364,11 x 218,87 x 11,5 mm
Taste de comandă rapidă 20 8 6
Rotiți butonul sau bara de glisare 2 butoane rotative programabile 1 buton rotativ programabil Slide bar (programabilitate limitată)
Gama de culori 88% NTSC >90% RGB 88% NTSC 120% sRGB 72% NTSC
Timp de raspuns 15 ms 14 ms 14 ms
Performanța culorii 98% Adobe RGB 99% Adobe RGB 94% Adobe RGB
Pix PA2 fără baterie PA2 Fara baterie P06 pasiv (fără baterie, se simte ca un creion adevărat)
Înclinarea stiloului este acceptată Da (60 de grade) da Nu

Caracteristici cheie

XP-pen are multe caracteristici care sunt standard pe toate tabletele sale de tip pen display, mai jos este o listă a caracteristicilor standard care sunt importante de luat în considerare atunci când luați în considerare achiziționarea oricărei tablete cu pen display.

  • Rezoluția afișajului de 1920 x 1080 pixeli
  • 8192 sensibilitate la presiunea stiloului
  • Unghi de vizualizare de 178 de grade
  • Afișează 16,7 milioane de culori
  • Utilizează tehnologia electromagnetică pentru a înregistra stiloul
  • Rate de contrast ridicate (minimum 700:1)
  • Rezoluție 5080 LPI

Revizuirea XP-pen 15.6 Pro

După ce am folosit XP-pen artist 15.6 Pro în ultimele 2 luni, pot atesta calitatea înaltă pe care XP-pen o pune în produsele sale. Ecranul anti-orbire se simte aproape ca hârtie în timp ce scrii sau desenezi. Iar timpul de răspuns rapid cu aproape deloc paralaxă se adaugă doar la asta. Oriunde puneți vârful stiloului este exact acolo unde vedeți apariția liniei.

Tastele de comandă rapidă personalizabile fac ca tableta să fie cât mai rapidă și ușoară personalizată posibil. Necesită doar o tensiune de alimentare de 5 V, așa că poate fi alimentat folosind o mufă USB de perete sau poate fi alimentat în întregime de la sursa de alimentare a laptopului. Și este compatibil cu toate programele majore, inclusiv Adobe Suite, Inkscape, Gimp etc.

Unul negativ este că, deoarece stiloul nu are baterie, nu are o greutate prea mare, așa că, deși se simte robust în construcția sa, greutatea pare uneori mai ieftină. De asemenea, au existat câteva momente în care a existat o cantitate semnificativă de decalaj, care, desigur, ar putea fi placa grafică.

Cu toate acestea, în general, tableta de afișare cu stilou XP-pen artist 15.6 a fost o tabletă uimitoare pentru a-mi crește abilitățile de design grafic.

Concluzie

Indiferent dacă abia începi ca student pentru a învăța sau ești un pasionat cu experiență care dorește să-și extindă setul de abilități, tabletele de afișare pentru artist XP-pen îți vor oferi exact ceea ce cauți la o fracțiune din costul unui Wacom.

Oferă o mare varietate de opțiuni pentru a se potrivi oricărui buget, păstrând în același timp multe dintre caracteristicile importante pe care chiar și profesioniștii le caută atunci când cumpără o tabletă cu afișaj. Oricare dintre afișajele XP-pen ar trebui să i se acorde o atenție serioasă atunci când sunteți în căutarea unui model nou sau actualizat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.