Caracteristici și specificații MIUI 12

Caracteristici și specificații MIUI 12

MIUI 12 este o versiune modificată a sistemului de operare Android cu mai multe personalizări și îmbunătățiri ale experienței utilizatorului. A fost dezvoltat pentru telefoanele MI și Redmi produse de Xiaomi. MIUI 12 este o schimbare mare față de MIUI 11, bazată pe caracteristicile sale reînnoite. Aceasta include setări de confidențialitate mai bune, gradul de utilizare și îmbunătățiri ale interfeței, împreună cu un stil îmbunătățit. Programul de lansare este de așteptat să înceapă în iunie 2020 cu telefoanele Mi 9, Mi 9T Pro/ Redmi K20 și ProMi 9T/ Redmi K20. Alte telefoane vor urma ulterior.

Caracteristici cheie și specificații

Vine cu un design interesant de interfață și caracteristici care îmbunătățesc experiența utilizatorului. Acestea includ noi setări de confidențialitate, culori în timp real, animații mai fluide, interfață mai bună și aplicație de urmărire a sănătății, printre altele. Să analizăm câteva dintre aceste caracteristici.

Securitate sporită a datelor și confidențialitate

Noul software include o protecție mai bună a confidențialității. În dezvoltarea sa, Xiaomi a acordat multă atenție confidențialității și securității clienților săi. Utilizatorii au primit un control mai mare asupra datelor și informațiilor personale în timp ce folosesc telefonul.

De fiecare dată când o aplicație trebuie să acceseze o cameră sau o locație, va apărea un mesaj care indică dacă doriți să acordați sau să refuzați accesul. În plus, permisiunile necesare unei aplicații îți vor fi afișate în istoricul utilizării telefonului. În plus, Xiaomi a inclus o nouă funcție în care sistemul nu va furniza nicio dată aplicațiilor care solicită acces la date personale.

Centru de control grozav

Posibil, cea mai mare transformare este adoptarea unui centru de control mai robust și mai intuitiv. Pictograma din centrul de control seamănă cu imaginile reale. Panoul de setări apare când glisați în jos fereastra de notificare.

Când glisați în jos în partea dreaptă a ecranului de start, se va deschide centrul de control. De asemenea, glisând în partea stângă afișează panoul de notificare. Acest lucru vă îmbunătățește capacitatea de a folosi telefonul cu o singură mână.

Imagini de fundal animate

MIUI 12 vine cu imagini de fundal animate în direct care au o funcție grozavă de zoom atunci când telefonul este deblocat. Grafica și mișcarea de culoare sunt o priveliște de văzut. Trebuie să puneți mâna pe noul software pentru a aprecia realitatea virtuală pe care au creat-o.

Aplicație meteo intuitivă

De asemenea, pe ecranul de pornire este inclusă o nouă aplicație meteo pentru a vă ține la curent cu ceea ce se întâmplă în mediul dvs., oferindu-vă și o vedere prin satelit a cerului pe ecran. Cu aceasta, vei avea o impresie mai bună a ceea ce se întâmplă afară.

Experiență multitasking

MIUI 12 vine și cu o experiență multitasking mai bună. Diverse jocuri sau aplicații nu acceptă capacitatea de a împărți ecranul. Xiaomi a dezvoltat funcția de aplicații plutitoare „Picture-In-Picture” pentru a rezolva această deficiență. Acest lucru va permite utilizatorilor să utilizeze aplicațiile în modul flotant. Au fost adăugate și funcții suplimentare, cum ar fi controlul prin gesturi.

O interfață de utilizator grozavă

Xiaomi a dezvoltat o interfață mai intuitivă, luând în considerare experiența utilizatorului. Pictogramele sunt curate și bine organizate pe lângă faptul că sunt animate. Pictogramele dinamice vor fi acum solicitate de pictogramele lor individuale, făcându-le mai organizate pentru a fi gestionate și utilizate.

Aplicația de urmărire a sănătății

Mărcile majore oferă aplicații de sănătate de ceva vreme. Xiaomi este acum noul intrant în acest segment. MIUI 12 a adoptat o aplicație modificată care poate înregistra pașii parcurși, scările urcate și distanța alergată etc. Xiaomi a inclus și capacitatea de a înregistra datele despre somn în timpul utilizării aplicației.

Experimentați noul MIUI 12

Utilizatorii de smartphone-uri doresc să fie la curent cu cele mai recente caracteristici și tendințe, iar MIUI a îndeplinit așteptările lor. Software-ul este inima și sufletul unui smartphone, astfel încât să-l faci intuitiv doar îmbunătățește atractivitatea și experiența consumatorului. După primirea cu succes a MIUI 11, Xiaomi a introdus noul software MIUI 12 Android, care promite să fie un mare succes și în rândul fanilor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.