Caracteristici și specificații OxygenOS Beta 5

Caracteristici și specificații OxygenOS Beta 5

OxygenOS a fost lansat pentru prima dată în 2014 de o companie de telefonie chineză numită OnePlus. Alături de acest sistem de operare a fost HydrogenOS. Ambele au fost dezvoltate special pentru telefoanele mobile Android. Este un sistem de operare bazat pe java și c# și a avut mai multe versiuni lansate din 2015. Smartphone-ul mobil OnePlus OxygenOS 6 a fost lansat în mai 2018 și avea următoarele specificații. Era acceptat doar 2G, 3G și 4G și avea o capacitate a bateriei de 3300mAh. A rulat pe cipul de sistem Qualcomm Snapdragon 845 și avea o memorie RAM de 6 GB sau 8 GB cu o stocare internă de 64 GB până la 256 GB.

OnePlus 6T a fost succesorul lui OnePlus 6 și a fost lansat mai târziu în același an. Era încă acceptat doar 4G, dar funcționa cu o baterie de 3700mAh și avea Android 9, care este acum upgradabil la cel mai recent Android 10. Dimensiunea ecranului a fost, de asemenea, mărită de la OnePlus 6 cu 2%. Chiar și a ajuns în Cartea Recordurilor Guinness, fiind „cei mai mulți oameni care despachetează un telefon simultan”. Când Android a lansat cea mai recentă versiune, Android 10, OnePlus a pus la dispoziție și un pachet de upgrade la Android 10 pentru 6 și 6T. Totuși, acest lucru nu a fost întâmpinat cu atât de mult entuziasm pe cât se așteptase compania și unii utilizatori au spus că actualizarea le-a încetinit sau le-a prăbușit telefoanele.

OxygenOS Beta 5

În februarie 2020, OnePlus a decis apoi să lanseze software-ul OxygenOS Open Beta 5, care este destinat pentru OnePlus 6 și OnePlus 6T. Mai jos sunt specificațiile de upgrade care au venit cu cel mai recent sistem OxygenOS. A reparat și a eliminat bara albă anterioară care era după tastatură. De asemenea, s-a ocupat de eroarea care a cauzat blocarea aplicațiilor în timpul instalării și actualizării.

Acest lucru a făcut ca sistemul de operare general să fie mai stabil și a remediat toate celelalte erori. Patch-ul de securitate pentru Android a fost, de asemenea, actualizat la 2020.02. În telefon, experiența modului cu o singură mână a fost optimizată în aplicația Telefon și a fost eliminată auto-duplicarea constantă a contactelor utilizatorilor fără a fi solicitate de utilizator. În Zen Mode V1.5.0, autentificarea contului OnePlus a fost optimizată pentru sincronizarea insignelor și a datelor utilizatorului.

Descărcarea software-ului

Dacă doriți să instalați pachetul OnePlus OxygenOS beta 5 vizitați site-ul oficial Oneplus Aici. În timp ce sunteți acolo, faceți clic pe pictograma de pornire care arată ca trei linii stivuite. Aceasta va afișa un meniu derulant cu asistență ca una dintre opțiuni. Faceți clic pe asistență și selectați Descărcări și actualizări. În descărcări și actualizări, faceți clic pe detalii și descărcați.

Înainte de a descărca software-ul, asigurați-vă că ați făcut o copie de rezervă a datelor dvs. în siguranță și apoi resetați telefonul la setările din fabrică. Deși puteți descărca acest software pe telefon, este recomandat să utilizați un computer pentru ușurință în operare și din cauza dimensiunii fișierului. După descărcare, conectați telefonul la computer și copiați fișierul descărcat. După ce aveți fișierul software în telefon, navigați la setările telefonului. Selectați actualizări de sistem și apoi accesați pictograma setări situată în colțul din dreapta sus al ecranului. Faceți clic pe „Actualizare locală” și navigați la fișierul .zip și faceți clic pe „Instalare” pentru a confirma.

Când se face acest lucru, telefonul începe să facă upgrade, acest lucru va dura ceva timp, deoarece fișierul este peste 1G. Când ați terminat, opriți și porniți telefonul pentru a porni în Oxygen OS Beta 5.

Conform Dezvoltatori XDA, Următoarele upgrade-uri au însoțit lansarea versiunii beta Oxygen, dar sunt specifice muncii din India.. Are notificare optimizată de mesaje, împreună cu un mod și o selecție îmbunătățită a aplicației. De asemenea, a integrat o funcție de locație și de urmărire automată în calendar. Problema anterioară cu clasificarea mesajelor a fost, de asemenea, rezolvată, împreună cu mesajele care continuau să înlocuiască informații inexacte despre mesaj. ID-ul siglei expeditorului a fost îmbunătățit cu numele mărcii.

Este adevărat că această actualizare este menită să repare toate erorile anterioare. In orice caz, un utilizator a spus acest lucru despre actualizare: „Această actualizare a spart complet toate aplicațiile de sistem, inclusiv Setările, iar acum toate se blochează pe măsură ce încerc să le deschid (fie din lansator, din meniul derulant, din Lansatorul de activități…). Aceasta înseamnă că Calculatorul, Spațiul de joc, Managerul de fișiere, Setările… nu mai funcționează deloc.” Deși multe dintre recenziile de până acum sunt foarte pozitive, asigurați-vă că aveți întotdeauna grijă când încercați un nou sistem de operare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.