Caracteristici și specificații Samsung Health

Caracteristici și specificații Samsung Health

Te chinui să ții evidența rutinei tale de fitness? Știm cu toții că menținerea sănătății noastre fizice este esențială pentru funcționarea eficientă în viața de zi cu zi. Dar poate fi deranjant uneori când vine vorba de urmărirea și menținerea unei rutine adecvate. Aici intervine Samsung Health. Samsung Health (cunoscută anterior ca S Health) este o aplicație de urmărire a fitnessului, dezvoltată de Samsung și este inclusă cu toate dispozitivele Samsung Galaxy, iar dacă utilizați un alt dispozitiv Android, atunci aplicația este disponibilă. pe Google Play Store sau Samsung Galaxy Store. Această aplicație oferă un număr semnificativ de funcții pentru a vă ajuta să urmăriți progresul dvs. de fitness și sunt enumerate mai jos.

Interfața cu utilizatorul

Interfața de utilizare Samsung Health este minimalistă și foarte curată, toate caracteristicile sunt situate în cele 3 file principale din partea de jos a aplicației și se asigură că nu este aglomerată cu funcții inutile care nu sunt necesare. De asemenea, puteți să creați un profil personal, să obțineți realizări și să primiți un rezumat săptămânal al progresului dvs. doar glisând din partea stângă a aplicației.

Fila Acasă

Fila de pornire va avea cea mai mare parte a caracteristicilor incluse. Este alcătuită din mai multe plăci și puteți alege și ce dală este reprezentată pe pagina principală. Plăcile constau din următoarele.

Pedometru: Vă urmărește pașii zilnici și trebuie activat când telefonul este pus în buzunar. Puteți seta o țintă zilnică de numărare a pașilor și, de asemenea, vă puteți împărtăși progresul printr-o varietate de medii, cum ar fi Facebook, WhatsApp, Instagram etc.

Timp activ: urmărește cât timp ai fost activ și câte calorii ai ars în acest timp.

Tigla de exerciții: puteți alege dintr-o varietate de activități diferite, cum ar fi alergarea, mersul pe jos, ciclismul etc., iar pe baza acesteia, aplicația o va include în timpul activ și vă va urmări activitatea.

Mâncare: Puteți adăuga diferite tipuri de mâncare, de casă sau dintr-un restaurant, și din câte calorii constă în această țiglă. De asemenea, poți alege ce tip de masă și la ce oră din zi ai o masă, cum ar fi micul dejun, prânzul etc.

Trackere suplimentare: acestea ar include somnul, greutatea, monitorul ritmului cardiac (numai dacă aveți model Galaxy S10 sau mai vechi), aportul de apă, nivelul de stres, tensiunea arterială, cofeină, glicemia, gestionarea greutății și ciclul menstrual.

Tabă Împreună

Partea Together a aplicației este o modalitate excelentă de a-ți implica prietenii și cei dragi pe calea către fitness. Constă în caracteristici precum adunarea a doi oameni împreună și a le pune cap la cap și măsurarea performanței fiecărei persoane și a vedea cine se poate întreține și are, de asemenea, o provocare globală, în care puteți participa și măsura performanța cu oamenii din jur. lumea care utilizează aplicația în călătoria lor de fitness.

Descoperiți Tab

Fila Descoperire are câteva funcții suplimentare, cum ar fi Programe, Samsung a colaborat cu alte aplicații de fitness care oferă un program de antrenament, care nu numai că vă spune durata programului, ci vă spune și nivelul de dificultate al programului, echipamentul necesar și obiectivul programului. Are, de asemenea, o funcție numită Mindfulness, în care au colaborat cu aplicația de meditație Calm și îți oferă cele mai multe dintre funcții, cum ar fi sunete ale naturii, programe de meditație, povești de somn etc. În cele din urmă, au și produse, unde poți verifica ce accesorii precum Galaxy Watch și aplicații prezentate precum MyFitnessPal care sunt compatibile cu aplicația Samsung Health pentru a se sincroniza cu datele de urmărire a fitness-ului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.