Caracteristicile și avantajele LiveTranscribe

Caracteristicile și avantajele LiveTranscribe

Google promovează comunicarea cu noua sa aplicație de conversie a vorbirii în text, Live Transcribe, pentru telefoanele Android. Aplicația este capabilă să înregistreze audio din vorbire și să-l convertească în text. Inteligența sa artificială îl face să proceseze sunetul în timp real și cu rezultate foarte precise. Acest lucru ar putea fi util în special pentru cei cu deficiențe de auz sau cu dizabilități legate de auz. De exemplu, dacă un instructor ține o prelegere și are un student cu dizabilități de auz, discursul acestuia poate fi atât transcris, cât și înregistrat pentru referința viitoare a studentului.

Transcriere live Avantajele și caracteristicile

Aplicația are multe opțiuni unice pentru utilizatorii săi, care vă pot îmbunătăți cu adevărat experiența. Iată câteva dintre preferatele noastre:

Lizibilitate

Pentru persoanele care vorbesc diferite limbi, Live Transcribe Language poate fi schimbată și din setările de sub zona de text. Există 70 de limbi diferite din care puteți alege, iar aplicația poate recunoaște și transcrie vorbirea pentru fiecare limbă.

Această aplicație vă oferă, de asemenea, opțiunea de a dezactiva limbajul vulgar în transcrierile sale. Acest lucru este foarte util dacă persoanei nu îi plac înjurăturile. Aplicația va identifica înjurăturile și îl va exclude din textul înregistrat. Puteți ajusta această setare în opțiunile avansate ale Live Transcribe. Live Transcribe este capabil să modifice dimensiunea textului pe care îl trimite. Dacă textul este prea mic pentru a fi citit, puteți crește cu ușurință dimensiunea textului în fila de setări. O altă caracteristică a aplicației este capacitatea de a permite utilizatorului să comute între temele întunecate și cele luminoase pentru un confort mai bun al ochilor, în funcție de noapte sau zi.

Conversații salvate

Dacă trebuie să salvați o transcriere pentru revizuire ulterioară, Live Transcribe vă poate salva textul timp de până la 3 zile înainte de a fi șters din aplicație. Din motive de confidențialitate, conversația va fi stocată doar în aplicație și nu pe servere. Pentru înregistrarea vorbirii de la alte dispozitive, cum ar fi căștile și microfoanele fără fir, aplicația se poate conecta la acestea prin Bluetooth și colectează vorbirea pentru a fi transcris de acolo. Acest lucru este util dacă cineva dorește să vorbească printr-un alt dispozitiv sau dorește să comunice cu o altă persoană de peste cameră.

Trimiterea răspunsurilor

Live Transcribe vă poate permite să trimiteți un răspuns persoanei care vorbește. Doar deschideți tastatura pentru a introduce răspunsul și vorbitorul îl va vedea. Dacă persoana care vizualizează transcrierea dorește să oprească Transcrierea Live de la transcrierea oricărei alte cuvinte, poate apăsa pe pauză și Transcrierea Live se va opri. Dacă utilizatorul dorește să cunoască nivelul de zgomot sau ori de câte ori vorbirea este preluată de aplicație, poate privi în colțul aplicației la un cerc albastru. Pulsează și devine mai mare în funcție de cât de tare vorbește persoana.

Acest lucru îi ajută, de asemenea, să știe dacă trebuie să mute microfonul mai aproape de difuzor pentru a obține o ieșire mai bună a transcripției. Dacă cineva vorbește, face o pauză și începe să vorbească din nou, Live Transcribe va vibra pentru a-i anunța utilizatorului că persoana respectivă a continuat să vorbească, astfel încât să poată privi din nou textul.

Filtrarea sunetului

În ceea ce privește sunetele care nu sunt vorbite din mediu, Live Transcribe le va detecta și le va eticheta pentru dvs. Strigăturile păsărilor, lătratul câinilor sau vântul vor fi considerate audio fără vorbire și nu vor fi transcrise. Aplicația nu va rula în fundal în timp ce utilizați alte aplicații, așa că, dacă știți că veți avea nevoie de transcrieri, cel mai bine este să rămâneți în aplicație și să acordați atenție textului care vine. Această aplicație este cea mai eficientă deoarece ajută la înțelegerea discursului altcuiva în cazul în care sunt prezente bariere lingvistice sau deficiențe de auz. Oferă transcrieri clare și concise pentru a vă îmbunătăți experiența de conversație. Dacă aveți aceste bariere sau deficiențe, atunci această aplicație ar putea fi de mare ajutor pentru dvs.

Accesarea Live Transcribe

Live Transcribe poate fi folosit pe telefoanele Android de la Android 5.0 și versiuni ulterioare. Poate fi descărcat gratuit din Magazinul Google Play. Dar dacă dispozitivul dvs. este un dispozitiv Pixel 3 sau mai nou, acesta poate fi accesat direct din setările dvs. de accesibilitate. Rețineți că aplicația necesită conexiune la internet pentru a funcționa. După activarea Live Transcribe, butonul de activare va arăta ca o pictogramă în formă de persoană. Puteți apăsa această pictogramă și discursul va fi imediat transcris. Datorită Google, Live Transcribe deschide ușile către o comunicare mai bună pentru toți.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.