Ce este diferit la Sony Xperia L4

Ce este diferit la Sony Xperia L4

Luna trecută, Sony a anunțat introducerea Sony Xperia L4. O mulțime de smartphone-uri apar în fiecare an, așa că ce este atât de diferit la acest dispozitiv? Iată ce este diferit la Sony Xperia L4.

Afișaj mai larg

Prima diferență imediată de remarcat este că acesta este primul smartphone Xperia cu crestătură. Ce este această crestătură? Este o bucată a ecranului care este decupată, ceea ce îi permite să afișeze mai multe informații pe ambele părți ale acestuia. Această inovație a fost introdusă pentru prima dată în 2017, așa că nu este nimic nou în lumea smartphone-urilor. Permite un aspect mai curat, dar este greu de observat alte beneficii care decurg din această schimbare.

Ieftin

O altă diferență este că Xperia L4 este telefonul de buget de la Sony. Ar trebui să se vândă cu 300 USD, ceea ce reprezintă o valoare excepțională pentru ceea ce obțineți. Și iată ce primești. Bateria are o putere de 3580 mAh, ceea ce este suficient de bun pentru a vă ajuta să treceți peste zi și apoi ceva. Vine cu 3 GB de RAM și un ecran de 6,2 inchi (15,7 cm). Există 64 GB de spațiu de stocare încorporat. Funcționează pe Android 9 (Pie). Se pare că caracteristica remarcabilă este prețul scăzut și accesibilitatea, oferind în același timp un grad ridicat de funcționalitate pentru utilizatorii care nu doresc să cheltuiască mult mai mulți bani decât au nevoie pentru lucruri de care nu au nevoie.

Odată cu consolidarea loialității mărcii pe piața smartphone-urilor, Sony lansează cea mai recentă versiune pe continente precum Africa și Asia, unde avantajul timpuriu este oferit celor care pot aduce pe piață un produs ieftin, dar bun. Desigur, prețul care trebuie plătit pentru livrarea acestor 2 caracteristici este timpul și a fost nevoie de ani de dezvoltare pentru a aduce pe piață un telefon de această calitate. Nu este surprinzător faptul că Sony a dezvoltat acest dispozitiv, deoarece japonezii par a fi mai buni în a face acest lucru decât companiile europene și americane care sunt specializate în chestii supra-proiectate, supraprețuri, care se bazează pe ego-ul clientului pentru vânzări. Este uimitor cât de des ieftin și vesel câștigă ziua și SOny Xperia L4 și-ar putea câștiga segmentul de piață odată ce clienții vor ajunge din nou în centrele comerciale în lunile următoare.

Sursă diferită

Celălalt lucru care îl face diferit este că nu este chinezesc. Deși acesta este un subiect sensibil de discutat, capacitatea de a utiliza dispozitivul pe care intenționați să-l achiziționați este o sursă legitimă de îngrijorare. Australia a interzis Huawei și acest lucru îi face pe potențialii cumpărători de produse chinezești, de înțeles, nervoși. Un client obișnuit nu poate anticipa care va fi politica guvernamentală în lunile următoare. Cel mai bine este să rămâneți la un brand de companie care are relații prietenoase cu restul lumii. Lumea se schimbă foarte rapid și nu toate aceste schimbări sunt pozitive. Depinde de client dacă dorește să-și asume riscul.

O nouă direcție pentru Sony

Sony are reputația de a furniza telefoane curate și elegante și a existat o oarecare resentimente din partea unora dintre clienții mai serioși că introducerea notch-ului marchează o îndepărtare de una dintre valorile esențiale ale mărcii. Acest lucru ar putea marca o reorientare spectaculoasă a companiei sau ar putea fi doar o altă notă de subsol din istoria sa. Dar declinul spectaculos al Nokia servește drept avertisment că este necesară schimbarea pentru a păstra cota de piață. Dar clienții își doresc în continuare o experiență de calitate alături de un preț corect și, în acest sens, va trebui să așteptăm câteva luni înainte ca clienții să judece viabilitatea Sony Xperia L4.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.