Ce este Google Lens și cum se utilizează

Ce este Google Lens și cum se utilizează

Ați văzut vreodată pe cineva cu ceva și vă întrebați de unde l-a luat? Sau chiar ce este? Folosind Google Lens, puteți căuta obiecte folosind camera dispozitivului și puteți obține mai multe informații.

În plus, pe lângă obținerea mai multor informații despre lucruri, Google Lens are și câteva trucuri în mânecă. De exemplu, dacă cineva vă înmânează o carte de vizită, prin scanarea cardului, aceasta poate fi adăugată ca o nouă intrare în cartea dvs. de informații. Să vedem ce mai poate face Google Lens.

Cum să accesezi Google Lens

Cea mai rapidă modalitate de a accesa Google Lens este să apăsați lung pe butonul de pornire până când Google Assistant se deschide. Când atinge pictograma compasului La dreapta.

Odată ce pagina Explorare se deschide, veți vedea Pictograma Google Lens în stânga pictogramei microfon. Atingeți pictograma Google Lens și, dacă nu ați configurat-o niciodată înainte, Google vă va întâmpina și vă va oferi link-urile pentru a citi Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile. Atingeți Am înțeles pentru a continua.

Ce este Google Lens și cum se utilizează

Cum să utilizați Google Lens

Acum ar trebui să vedeți puncte pe tot afișajul dvs., căutând ceva de analizat. De exemplu, aveți o cană suvenir din California. Dacă Google Lens îl analizează cu greu, vi se va cere să atingeți pe ce doriți să se concentreze.

Atingeți pictograma Coș de cumpărături sau pictograma de căutare și veți obține rezultate de căutare despre ceea ce a putut găsi. După cum puteți vedea, a reușit să găsească cana pe eBay.

Ce este Google Lens și cum se utilizează

Cum se traduce text în timp real

Prima opțiune din Google Lens este opțiunea de a traduce text în timp real. Textul original va fi acoperit cu textul limbii în care doriți să fie tradus.

Ce este Google Lens și cum se utilizează

Dacă aveți setarea setată pentru detectarea automată, Google Lens va detecta singur limba. Dacă ați alege singur limba, atingeți opțiunea care vă arată limbile.

Pe pagina următoare, detectarea automată va fi subliniată, atingeți-o și alegeți limba. Repetați procesul pentru a doua limbă.

Ce este Google Lens și cum se utilizează

Cum să adăugați o carte de vizită la contacte cu Google Lens

Chiar și în era digitală, unii oameni încă distribuie cărți de vizită. Pentru a-l transforma pe cel pe care l-ați primit într-o persoană de contact, solicitați-i Google Lens să îl scaneze cu opțiunea de căutare.

Ce este Google Lens și cum se utilizează

Pe lângă obținerea de rezultate online, veți vedea și un Adaugă contact opțiune. Când apăsați pe opțiune, informațiile de pe card vor fi adăugate ca contact. Veți vedea, de asemenea, opțiunile de adăugare a informațiilor ca contact nou sau de a căuta pe cel pe care îl aveți deja și de a adăuga informațiile.

Scanați coduri de bare cu Google Lens

Ce este Google Lens și cum se utilizează

Datorită Google Lens, nu veți avea nevoie de unul dintre acele scanere de supermarket pentru a obține informații despre un produs. Dacă observați că se concentrează greu pe codul de bare, apăsați pe acesta pentru a-l selecta și apăsați pe opțiunea de căutare.

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, Google Lens arată rezultate de căutare pentru ceai. Atingeți imaginea și veți obține tot felul de informații despre ceea ce ați căutat, chiar și de unde o puteți cumpăra.

Cum să știți dacă Google Lens vă salvează activitatea

Dacă, în contul dvs. Google, aveți activată Activitatea de pe web și din aplicații, activitatea dvs. va fi salvată. Dacă doriți să verificați dacă este activat, deschideți aplicația Google și atingeți opțiunea Mai multe din dreapta jos.

Ce este Google Lens și cum se utilizează

Odată ce sunteți acolo, accesați:

  • Setări
  • Asistent Google
  • Gestionați-vă Contul Google
  • Confidențialitate și personalizare

În comenzile activității, puteți vedea dacă Activitatea de pe web și din aplicații este activată sau nu.

Concluzie

Google Lens va scana orice și vă va oferi toate informațiile posibile. Cât de util vi se pare Google Lens? Împărtășiți-vă gândurile în comentariile de mai jos.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.