Ce este jusched.exe?

Ce este jusched.exe?

Dacă găsiți un program sau un proces etichetat jusched.exe, de obicei, acesta nu este un motiv de îngrijorare. În cele mai multe cazuri, jusched.exe este un proces început de un alt program – unul Java numit Sun Java Update Scheduler.

Aceasta, la rândul său, face parte dintr-un mediu de aplicație – de exemplu, parte a unui program Java pe care l-ați instalat. De cele mai multe ori, procesul nu este activ, dar atunci când este, caută actualizări pentru programele dvs. Java.

Puteți încheia procesul în siguranță, fără a fi nevoie să vă faceți griji că computerul dvs. va fi afectat negativ. Rețineți că poate reveni atunci când o altă aplicație Java încearcă să caute actualizări. Puteți împiedica revenirea completă prin dezactivarea tuturor și a tuturor funcționalităților de actualizare automată din programele dvs. Java.

Care sunt programele acestea vor diferi de la computer la computer – depinde de software-ul pe care l-ați instalat și de programele pe care le utilizați. În cea mai mare parte, jusched.exe este totuși perfect sigur, așa că nu trebuie să îl eliminați.

Sfat: Orice program, inclusiv acesta, poate fi malware mascandu-se ca un proces normal. Dacă apare ceva neașteptat sau ciudat în managerul de activități, rulați o scanare antivirus pe computer. Ar trebui să detecteze programe și procese dăunătoare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.