Ce este SugarSync?

Ce este SugarSync?

SugarSync este un serviciu de partajare a datelor în cloud folosit pentru a sincroniza conținut pe diferite dispozitive. Poate fi folosit pe computere, telefoane mobile și alte dispozitive, atâta timp cât rulează pe Windows, Android sau un sistem de operare iOS sau MacOS.

Atractia serviciului este că fișierele sunt monitorizate și actualizate în mod constant ori de câte ori unul este editat, mutat sau șters. Aceasta înseamnă că, spre deosebire de alte servicii care pot verifica modificări o dată la câteva minute, toate modificările sunt sincronizate pe dispozitive instantaneu.

SugarSync este un serviciu doar cu plată și unul care este mai scump decât alte alternative precum Backblaze, Syncthing, Duplicati și mai multe servicii cunoscute precum Dropbox, OneDrive și Google Drive. SugarSync oferă planuri pe niveluri care permit utilizatorilor să aleagă câte date doresc să sincronizeze pe dispozitive.

Sfat: Aveți grijă când utilizați SugarSync – dacă contul dvs. expiră și nu vă reînnoiți la timp sau cardul dvs. de credit cu reînnoire automată nu are suficiente fonduri disponibile, SugarSync va șterge toate informațiile sincronizate de acel cont pe toate dispozitivele, cu nicio modalitate de a-l recupera. Asigurați-vă întotdeauna că contul dvs. este plătit și că metoda de plată are suficiente fonduri disponibile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.