Ce este Trello?

Ce este Trello?

Trello este o aplicație de creare a listelor deținută de Atlassian. Software-ul online folosește un sistem de organizare în stil Kanban sau panou publicitar. Utilizatorii creează coloane cu titluri sau subiecte, apoi creează postări și le fixează în fiecare dintre aceste coloane.

Cum funcționează Trello?

Coloanele pot conține atâtea carduri cât este necesar și fiecare card poate prezenta o varietate de conținut. Printre altele, utilizatorii se pot abona la carduri, astfel încât acestea să fie actualizate dacă ceva se schimbă, cardurile pot fi marcate cu culori și date limită, diferite formate de fișiere și descrieri pot fi atașate cardurilor individuale, iar permisiunile pot fi setate pentru a permite numai anumitor persoane pentru a interacționa cu anumite cărți.

Cardurile și coloanele în care intră sunt organizate pe panouri – un utilizator poate avea mai multe panouri, de exemplu, unul cu treburi (unde coloanele citesc To-Do și Done, iar sarcinile ar putea include Face Laundry și Walk Dog) și unul cu Filme (cu coloane etichetate To Watch și Recommended, și cărți precum Nașul și Matrix) acolo.

Cardurile și chiar coloanele pot fi mutate cu ușurință prin glisare și plasare. Acestea pot fi arhivate sau șterse odată ce au depășit utilitatea lor, iar utilizatorii pot, desigur, să creeze altele noi.

Cine folosește Trello?

Oricine își poate crea un profil gratuit Trello și poate fi invitat la panouri sau își poate crea propriul forum și poate invita pe alții. Panourile pot fi atât private, cât și partajate, iar oricine își poate crea propriile pentru orice are nevoie. Clasificat drept software de productivitate, Trello este adesea folosit pentru managementul proiectelor și în scopuri de planificare, precum și pentru panourile de știri ale școlilor, planificarea lecțiilor, contabilitate și chiar managementul de caz.

Cu alte cuvinte: Trello poate fi util pentru aproape oricine și orice sarcină. Există o curbă de învățare, așa că nu este ideală pentru persoanele care nu sunt familiarizate cu acest tip de software sau care au nevoie de configurarea rapidă a lucrurilor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.