Ce sunt fișierele BC?

Ce sunt fișierele BC?

Fișierele BC sunt unul dintre cele două tipuri de fișiere – fie fișiere Adobe Bridge Cache, fie fișiere descărcate parțial BitComet. Primul este mult mai comun decât cel din urmă – fișierele Adobe Bridge Cache sunt, fără a fi surprinzător, create de Adobe Bridge și Adobe Creative Cloud. Aceste fișiere cache conțin metadate care sunt stocate în cache atunci când un utilizator se uită la diferite imagini – sunt folosite pentru a rezuma informații rapid și fără a fi nevoie să arate totul deodată.

Fișierele BitComet, pe de altă parte, sunt create atunci când cineva descarcă ceva din programul BitComet de partajare a fișierelor BitTorrent. Când începe o nouă descărcare, se creează unul dintre aceste fișiere. Este folosit ca un fel de marcator – în cazul în care descărcarea este întreruptă, poate fi reluată cu ușurință deoarece acest fișier marchează cât de departe a fost descărcarea.

Cum puteți deschide fișierele BC?

Ambele tipuri de fișiere pot fi deschise și utilizate cu adevărat numai cu programele lor proprietare respective – sunt prea specifice pentru a funcționa cu orice altceva.

Ce programe funcționează cu fișierele BC?

Formatul de fișier Adobe Bridge funcționează, fără a fi surprinzător, numai cu software-ul Adobe Bridge CC – în special, versiunile 2019 și mai noi. Aceste programe sunt disponibile pentru Mac și, respectiv, Windows.

BitComet este o platformă disponibilă doar pe Windows și este singurul program care va funcționa cu acest tip de fișier.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.