Ce sunt fișierele DJVU?

Ce sunt fișierele DJVU?

Fișierele DJVU (pronunțat déjà vu) sunt un format de imagine destinat utilizării cu imagini sau documente scanate. DJVU a fost creat pentru a îndeplini un rol similar documentelor PDF, ca modalitate de a stoca și partaja documentele scanate. DJVU permite comprimarea imaginilor, dar să rămână la o calitate înaltă, împărțind imaginea în mai multe imagini diferite și comprimându-le în mod independent. Fișierele DJVU pot folosi alternativ extensia de fișier DJV.

Cum puteți deschide fișiere DJVU?

DJVU este un standard deschis, dar nu orice vizualizator de documente le poate citi. Sunt disponibile software descărcabile și instrumente online pentru a converti DJVU în alte formate de cărți electronice, imagini sau documente, cum ar fi EPUB, PNG și PDF.

Ce programe funcționează cu fișierele DJVU?

SumatraPDF este un vizualizator de documente pentru Windows care poate deschide fișiere DJVU, Evince și Okular sunt vizualizatoare alternative pentru distribuțiile Linux. Docspal este un vizualizator online care nu necesită descărcare și funcționează indiferent de sistemul de operare. DJVU2PDF.com este un convertor online pentru a converti fișierele DJVU în PDF. Zamzar este un alt instrument online care permite conversia în alte formate comune de fișiere imagine. Unele convertoare precum Caliber pot converti numai fișiere care conțin text încorporat, cum ar fi documentele create prin OCR.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.