Ce sunt fișierele LRV?

Ce sunt fișierele LRV?

Vă întrebați ce sunt fișierele LRV? LRV înseamnă video cu rezoluție joasă – exact asta conțin aceste fișiere. Formatul este folosit de și pentru camerele GoPro. Modelele Hero2 și Hero3 le folosesc și sunt un tip de video MPEG4. Desigur, camerele înregistrează și filmări de înaltă definiție – ambele tipuri de fișiere sunt create și în același timp.

În timpul unui proces de editare, pentru a reduce puterea de calcul necesară, se fac editări la fișierul LRV și numai la ultimul pas acestea sunt schimbate cu fișierul HD – în acest fel editările sunt aplicate fișierului cu definiție înaltă, dar procesul real necesită mai puține resurse și mai puțin timp decât ar fi altfel.

Cum puteți deschide fișierele LRV?

Dacă niciunul dintre programele pe care le aveți nu poate deschide un fișier LRV, îl puteți urmări cu relativă ușurință. Redenumiți extensia de fișier în MP4 și orice player care poate reda fișiere MP4 va putea rula videoclipul. Acestea fiind spuse, majoritatea playerelor video pot reda fișiere LRV chiar și fără această modificare.

Ce programe funcționează cu fișierele LRV?

Programe precum VLC media player, iTunes, Windows Media Player și programe similare pot reda toate fișierele LRV. Desigur, la fel și software-ul de editare video și programele livrate cu camerele GoPro relevante.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.