Ce sunt fișierele M4P?

Ce sunt fișierele M4P?

M4P este o variantă Apple a formatului de fișier audio AAC care include DRM de protecție la copiere „Fairplay” de la Apple. M4P și formatul M4A aferent sunt fișiere audio iTunes Music Store, M4P include protecție la copiere, în timp ce formatul M4A nu.

Cum puteți deschide fișierele M4P?

Doar software-ul autorizat, conectat la contul corect, poate reda fișierele M4P protejate prin DRM. Sunt disponibile convertoare de fișiere online și descărcabile care pot converti fișierele M4P în formate de fișiere audio fără DRM, cum ar fi MP3, M4A, WAV și multe altele.

Ce programe funcționează cu fișierele M4P?

iTunes și QuickTime Player de la Apple, acum dispărut, sunt singurele programe care pot reda fișiere audio M4P. Este necesar ca computerul să fie unul dintre cele cinci computere autorizate să redea audio din contul care a descărcat fișierul M4P.

FileZigZag este un convertor de fișiere online care poate converti fișiere M4P în alte tipuri de fișiere audio fără DRM, cum ar fi MP3. TuneClone este un program care poate fi descărcat pentru a converti fișiere M4P în MP3, deși versiunea de probă permite doar conversia primelor trei minute de audio din orice fișier M4P.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.