Ce sunt fișierele MTS?

Ce sunt fișierele MTS?

Fișierele MTS sunt de obicei fie fișiere video AVCHD, fie fișiere MEGA Tree Session. În rare ocazii, acestea pot fi, de asemenea, fișiere MadTracker Sample. Fișierele AVCHD sunt create de obicei de camerele video Sony sau Panasonic – formatul este compatibil cu tehnologia Blu-ray, dar nu foarte înaltă rezoluție.

Fișierele MEGA Tree Session sunt mult mai de nișă – ele stochează arbori filogene creați de programul de analiză genetică evolutivă moleculară, în special versiuni mai vechi ale software-ului. Cele mai noi, în schimb, sunt extensii MEG.

Mostrele MadTracker sunt pur și simplu fișiere audio eșantion create pentru a fi utilizate cu MadTracker.

Cum puteți deschide fișierele MTS?

Cel mai ușor este să deschideți aceste fișiere în software-ul lor nativ. În cazul MEGA Tree Sessions, veți avea nevoie de o versiune a programului pentru a le deschide sau edita – același lucru este și cazul fișierelor MadTracker. Fișierele video AVCHD pot fi deschise cu mai multe programe diferite.

Ce programe funcționează cu fișierele MTS?

O mare varietate de software poate deschide versiunea AVCHD a acestui tip de fișier – programe proprietare Sonic și Panasonic care sunt livrate cu camerele video, o selecție mare de playere video, cum ar fi Windows Media Player, VLC, GOM Player.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.