Ce sunt fișierele TS?

Ce sunt fișierele TS?

Există trei tipuri de fișiere care utilizează extensia de fișiere TS, fișiere Video Transport Stream, TypeScript și fișiere QT Translation Source. Fișierele Video Transport Stream sunt un tip de video comprimat MPEG-2, tipul de fișier este utilizat în mod obișnuit pe DVD-uri și alte medii optice în care un videoclip mai mare este tăiat într-o secvență de mai multe fișiere TS mai mici. TypeScript este un limbaj de programare open-source dezvoltat de Microsoft, se bazează pe și se compilează în JavaScript. Fișierele sursă de traducere QT sunt fișiere de traducere lingvistică pentru anumite aplicații QT care utilizează un format XML.

Cum puteți deschide fișierele TS?

Fișierele Video Transport Stream pot fi deschise de orice player DVD normal, majoritatea playerelor media bazate pe computer pot citi și fișiere TS. Fișierele TS pot fi convertite în alte tipuri de fișiere video cu o serie de instrumente online și offline. Fișierele TypeScript pot fi deschise și editate de orice editor de text standard sau Integrated Development Environment (IDE), deși software-ul proprietar specific este disponibil gratuit de la Microsoft. Fișierele sursă de traducere QT pot fi create cu un plugin în Kit-ul de dezvoltare software (SDK) QT, acestea sunt integrate în alt software bazat pe QT, dar nu pot fi deschise doar ca un document.

Ce programe funcționează cu fișierele TS?

Majoritatea playerelor media vor putea reda fișiere Video Transport Stream, cum ar fi VLC sau MPEG Streamclip. Fișierele TS pot fi întotdeauna redenumite pentru a utiliza extensia de fișier MPEG, deoarece formatul de fișier este același, acest lucru ar trebui să permită oricărui player media să citească fișierul. Freemake Video Converter și EncodeHD sunt exemple de software care pot converti fișierele TS în alte formate de fișiere video, cum ar fi MP4 și AVI. Serviciile online precum Zamzar și FileZigZag pot, de asemenea, să convertească fișierele TS în alte formate video, deși fișierele video mari pot dura încărcare și descărcare.

Fișierele Typescript pot fi deschise cu software-ul Microsoft TypeScript sau cu Visual Studio. Alte IDE, cum ar fi Eclipse și editori de text, cum ar fi SublimeText, pot deschide și edita fișiere TS. Fiind un limbaj de programare, fișierele TS nu se convertesc cu adevărat în alte limbi, totuși, TypeScript se compila în JavaScript.

Fișierele sursă de traducere QT pot fi create cu utilitarul lupdate din QT SDK, fișierul TS este apoi destinat utilizării în alt software proprietar QT specific în scopuri de traducere. Fișierele TS pot fi convertite în fișiere QT Phrase Book (QPH) cu utilitarul lconvert din QT SDK, fișierele QPH pot fi utilizate de mai multe aplicații QT.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.