Ce sunt fișierele UDF?

Ce sunt fișierele UDF?

Există trei tipuri de fișiere diferite care utilizează extensia de fișier UDF, formatul universal de disc, funcția definită de utilizator Excel și fișierele Rioch Address Book. Universal Disk Format este un sistem de fișiere comun utilizat de programele de ardere a discurilor pentru a stoca fișiere pe discuri, unii pot folosi extensia UDF, deși alții folosesc standardul UDF în timp ce folosesc o extensie de fișier proprietară.

Fișierele Excel User Defined Function conțin funcții predefinite care sunt executate atunci când sunt deschise. Ar trebui să aveți grijă cu acest tip de fișier, deoarece conținutul fișierului ar putea fi rău intenționat, mai ales dacă provine dintr-o sursă nesigură. Formatul Rioch Address Book este folosit pentru a stoca detalii de contact, cum ar fi adresele de e-mail și este conceput pentru a fi utilizat pe imprimantele Rioch.

Cum puteți deschide fișierele UDF?

Majoritatea instrumentelor de dezarhivare ar trebui să poată deschide fișiere Universal Disk Format, iar convertoare de fișiere există pentru formate video și imagini de disc.Funcțiile definite de utilizator Excel sunt acceptate exclusiv de software-ul proprietar de foi de calcul Microsoft. Fișierele Rioch Address Book sunt concepute pentru a fi utilizate pe imprimantele Rioch, Rioch are, de asemenea, un software proprietar actual și unul neacceptat, care poate deschide fișiere UDF sau le poate exporta într-un format CSV.

Ce programe funcționează cu fișierele UDF?

Software-ul de ardere a discurilor Nero și instrumentele de dezarhivare, cum ar fi 7-zip, pot deschide fișiere Universal Disk Format. Convertoarele de fișiere video sau software-ul de extragere DVD pot fi capabile să convertească fișierele UDF în formate ISO sau video, cum ar fi fișierele MP4, în funcție de conținutul fișierului UDF. Funcțiile Excel definite de utilizator sunt acceptate numai în Microsoft Excel, alte programe de calcul pentru foi de calcul, cum ar fi LibreOffice Calculator, nu pot deschide aceste fișiere. Software-ul acum neacceptat „SmartDeviceMonitor for Admin” era necesar pentru a deschide fișierele Rioch Address Book, software-ul de înlocuire „Device Manager NX Lite” poate deschide sau converti fișiere UDF în format CSV.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.