Ce sunt fișierele WVX?

Ce sunt fișierele WVX?

WVX este o extensie de fișier folosită de Windows Media Player ca re-director, conține o listă de redare a locațiilor fișierelor ale pieselor audio sau video de redat. WVX înseamnă Windows Media Video Redirector. Un fișier WVX nu include date audio-vizuale în sine, include doar o cale de fișier către fișierul audio sau video, căile fișierelor sunt link-uri către adrese URL de la distanță. Când sunt deschise cu un player media care le poate interpreta, fișierele WVX vor pune în coadă lista de redare conținută ca și cum ar fi fost puse în coadă manual.

Cum puteți deschide fișierele WVX?

Unele, dar nu toate programele media player pot reda fișiere WVX deschizându-le din interiorul playerului. Este necesară o conexiune la internet, deoarece fișierul audio sau video va trebui transmis în flux în timpul redării. Este posibil ca adresele URL legate în orice fișier WVX și în special în cele mai vechi să se fi spart de atunci.

Ce programe funcționează cu fișierele WVX?

Fișierele WVX pot fi deschise cu Windows Media Player, VLC și GOM Media player. Fișierele WVX sunt într-un format de text simplu similar cu XML și, prin urmare, pot fi editate manual în orice editor de text, cum ar fi Notepad sau Sublime Text.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.