Ce sunt fișierele XFDL?

Ce sunt fișierele XFDL?

Fișierele XFDL sunt fișiere create în Extensible Forms Description Language. Aceasta este o variantă a tipului de fișier XML care a fost creată de o companie deținută de IBM pentru a fi utilizată cu formulare electronice securizate.

Aceste fișiere sunt adesea folosite în medii de afaceri sau guvernamentale în care transferul securizat al datelor este absolut necesar – ele pot găsi, de asemenea, utilizarea în tranzacțiile online unde, încă o dată, securitatea este primordială. Fișierele XFDL în sine conțin de obicei date de verificare – lucruri precum semnăturile electronice sau informații despre tranzacție.

Cum puteți deschide fișiere XFDL?

Aceste fișiere nu sunt menite să fie vizualizate direct, ci pot fi vizualizate prin utilizarea unui vizualizator de formulare. Sunt fișiere text simplu și, prin urmare, pot fi vizualizate și prin utilizarea unui editor de text.

Ce programe funcționează cu fișierele XFDL?

Programele proprietare IBM Forms Viewer și IBM Forms Designer sunt cea mai bună alegere de program, deși orice editor de text, cum ar fi Editra, Notepad ++ și Sublime Text poate fi, de asemenea, utilizat pentru a vizualiza și edita aceste fișiere.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.