Cel mai bun VPN gratuit pentru Fire TV Stick

Cel mai bun VPN gratuit pentru Fire TV Stick

Amazon Fire TV Stick este un centru de divertisment cu acces la o mulțime de servicii de streaming. Cu toate acestea, o problemă cu orice serviciu de streaming este că, din cauza restricțiilor de licențiere, un anumit conținut va fi probabil indisponibil în regiunea dvs. Cel mai bun mod de a ocoli aceste restricții de licență bazate pe locație este utilizarea unui VPN sau a unei rețele private virtuale.

Un VPN maschează adresa dvs. IP prin tunelul întregului trafic de rețea printr-un server VPN, făcând să pară ca și cum serverul face toate solicitările dvs. web. Acest articol va acoperi cele mai bune VPN-uri gratuite pentru Firestick. Toate aplicațiile recomandate mai jos pot fi găsite și instalate prin Amazon Firestick App Store.

Windscribe

Windscribe oferă o cantitate foarte generoasă de 10 GB de date pe lună utilizatorilor săi gratuit care și-au confirmat adresa de e-mail. Fără limitarea datelor și conexiuni disponibile în mai mult de zece țări, utilizatorii gratuiti ar trebui să poată ocoli majoritatea filtrelor de conținut bazate pe locație. Windscribe oferă o politică fără jurnal tuturor utilizatorilor plătiți și gratuit, precum și o criptare de vârf pe 256 de biți.

Sfat: „Throttling” este o restricție aplicată care limitează viteza generală a conexiunii.

Deși nu sunt oprite din punct de vedere tehnic, serverele VPN disponibile pentru utilizatorii gratuiti pot rula suficient de lent pentru a provoca tamponarea fluxurilor din cauza congestionării. Cu toate acestea, biblioteca Netflix din SUA este accesibilă, dacă conexiunea dvs. este suficient de bună.

Licențele plătite sunt, de asemenea, disponibile începând de la 4,08 USD pe lună pentru un pachet de un an.

Ascunde-mă

Hide.me oferă 2 GB de date pe lună utilizatorilor săi gratuit, cu cinci locații și fără limitare a vitezei de descărcare. În timp ce Netflix și alte servicii de streaming nu pot fi deblocate, serviciile P2P și torrenting sunt acceptate în mod activ. Nu trebuie să furnizați detalii pentru a începe să utilizați nivelul gratuit, deoarece nu este deloc necesară înregistrarea sau înregistrarea. Hide.me folosește, de asemenea, criptarea de vârf pe 256 de biți și are o politică strictă fără jurnal care se aplică nivelului său gratuit.

Sfat: O „politică fără jurnal” este un angajament din partea furnizorului VPN de a nu stoca niciun jurnal. În timp ce angajamentul exact va varia între furnizori, conceptul general este de a nu stoca niciun jurnal al datelor dvs. de utilizare. Aceasta înseamnă că furnizorul VPN nu vă poate monitoriza niciodată utilizarea sau transmite datele de utilizare agențiilor de aplicare a legii.

Planurile plătite sunt, de asemenea, disponibile de la 4,99 EUR pe lună pentru un pachet de 2 ani.

Mențiuni de onoare

Sunt disponibile VPN-uri gratuite, dar nu sunt multe care acceptă Amazon Firestick. În general, ar trebui să știți că VPN-urile gratuite tind să fie mai lente, mai restricționate și pot chiar să vă înregistreze și să vândă datele de utilizare. VPN-urile plătite sunt mult mai fiabile, oferind viteze mai mari și descărcări nelimitate. Politicile de confidențialitate fără jurnal sunt mult mai frecvente și este mult mai probabil să poată ocoli listele negre VPN ale Netflix și ale altor site-uri de streaming. Ca atare, vă recomandăm și următoarele VPN-uri plătite.

IPVanish – De la 3,70 USD pe lună pentru un pachet de 2 ani.

IPVanish oferă o conexiune VPN nelimitată și nelimitată, care poate ocoli majoritatea listelor negre VPN pentru a accesa servicii precum Netflix. IPVanish oferă caracteristicile VPN premium standard de criptare de vârf pe 256 de biți și o politică strictă fără înregistrare. În preț sunt incluse 250 GB de backup criptat în cloud „SugarSync”. Peste 1400 de servere VPN sunt disponibile, în peste 50 de țări, pe șase continente. O singură licență include suport pentru până la 10 conexiuni simultane, astfel încât să vă puteți proteja toate dispozitivele.

Sfat: criptarea pe 256 de biți este cel mai puternic standard modern de criptare. Înseamnă că există 2^256 de combinații posibile de valori pentru cheia de criptare. Numărul de combinații posibile este atât de mare încât ar fi imposibil de dificil să ghiciți corect cheia de criptare, chiar și cu acces dedicat la super-calculatoare de secole.

NordVPN – De la 3,49 USD pe lună pentru un pachet de 3 ani.

NordVPN oferă, de asemenea, un serviciu VPN nelimitat și nelimitat, care poate ocoli în mod fiabil listele negre VPN pentru site-uri precum Netflix. NordVPN are o politică fără înregistrare auditată independent și oferă criptare de 256 de biți de vârf. Alte caracteristici includ un kill switch, VPN dublu, Onion over VPN și o opțiune IP dedicată. Peste 5400 de servere sunt disponibile pentru a alege dintr-un total de 59 de țări, deși nu toate țările au servere care acceptă toate funcțiile.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.