Cel mai bun VPN gratuit pentru jocuri

Cel mai bun VPN gratuit pentru jocuri

VPN-urile sunt instrumente excelente de confidențialitate și securitate pentru navigare generală, streaming și torrenting, dar pot fi utile și pentru jucători. Dacă doriți să vă păstrați adresa IP privată sau dacă doriți să jucați pe servere blocate în alte regiuni, un VPN poate fi doar instrumentul de care aveți nevoie. O mulțime de VPN-uri gratuite suferă de viteze mici, date foarte limitate sau vând în mod activ datele de utilizare. Pentru a evita acest lucru, ceea ce doriți este un produs de încredere de la un furnizor VPN respectat.

Ar trebui să știți că jocul prin intermediul unui VPN vă va crește întotdeauna ping-ul, acest lucru este deosebit de important în jocurile cu împușcături de mare viteză, unde timpii de reacție pot fi critici.

Sfat: Ping-ul este o măsură a întârzierii dintre dispozitivul dvs. care trimite un mesaj și serverul de joc îl primește. Ping-ul este măsurat în milisecunde și mai mic este mai bine.

În mod ideal, ar trebui să vă conectați întotdeauna la un server VPN și un server de joc cât mai aproape de dvs. pentru cea mai bună experiență. Dacă doriți să jucați pe servere străine, cel mai bun pariu este să alegeți un furnizor VPN care să ofere un server în regiunea la care doriți să vă conectați. VPN-urile gratuite pot avea opțiuni de server foarte limitate și performanțe inconsistente, dacă întâmpinați probleme, poate fi cel mai bine să încercați un serviciu plătit, majoritatea oferă un fel de garanție de rambursare a banilor, astfel încât să îl puteți încerca fără riscuri.

Windscribe

Windscribe oferă până la 15 GB de date lunare nelimitate și gratuite pentru utilizatorii care își confirmă adresa de e-mail și tweet pe contul său de Twitter. Aceste date ar trebui să fie mai mult decât suficiente chiar și pentru o familie de jucători.

Sfat: Unthrottled înseamnă că viteza conexiunii nu este redusă artificial.

Zece servere sunt disponibile pentru utilizatorii de nivel gratuit, situate în SUA, Canada, Franța, Germania, Țările de Jos, Norvegia, România. Elveția, Marea Britanie și Hong Kong. Pentru acei jucători din aceste țări, acest serviciu este ideal, deoarece timpii de ping ar trebui să fie relativ mici.

Planurile plătite sunt, de asemenea, disponibile începând de la doar 2 USD pe lună dacă vă construiți propriul plan cu un set de funcții redus.

Ascunde-mă

Ascunde-mă oferă 10 GB de date nelimitate, lunare gratuite, care ar trebui să fie mai mult decât suficiente pentru utilizarea intensă a jocurilor.

Cinci locații sunt disponibile pentru utilizatorii de nivel gratuit: estul SUA, vestul SUA, Canada, Țările de Jos și Germania. Acest VPN oferă o mulțime de opțiuni pentru utilizatorii din America de Nord sau care doresc să se joace, dar doar suport limitat pentru restul lumii.

Planurile plătite sunt, de asemenea, disponibile începând de la 4,99 USD pe lună pentru un plan de doi ani care acoperă până la 10 dispozitive.

ProtonVPN

ProtonVPN oferă date nelimitate, dar vă limitează conexiunea, experiența dvs. poate varia în funcție de nivelul gratuit de la acest furnizor, în funcție de jocurile pe care le jucați. Pentru ceva de mare viteză și sensibil la ping, poate să nu fie potrivit, dar ar trebui să fie suficient pentru jocuri multiplayer mai puțin intense.

Doar trei locații sunt disponibile pentru utilizatorii gratuit: SUA, Țările de Jos și Japonia. Această lipsă de alegere nu este grozavă, dar acesta este unul dintre puținele VPN-uri gratuite care oferă un server gratuit în afara Americii de Nord sau Europei.

Planurile plătite sunt, de asemenea, disponibile începând de la 3,29 USD pe lună pentru un plan de doi ani care acoperă 2 dispozitive.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.