Cel mai bun VPN gratuit pentru Kodi

Cel mai bun VPN gratuit pentru Kodi

Kodi este o aplicație de redare media gratuită și open-source, concepută pentru a fi utilizată pe ecrane de dimensiuni TV. Poate reda conținut video din stocare locală, stocare în rețea și de pe internet. Când transmiteți conținut de pe internet, un VPN vă poate oferi confidențialitate de la ISP-ul dvs. care monitorizează conținutul pe care îl accesați. O altă caracteristică utilă a unui VPN este capacitatea sa de a vă falsifica locația la locația serverului VPN, ceea ce vă poate permite să vizualizați conținutul altfel blocat geografic.

VPN-urile plătite sunt, în general, cea mai bună opțiune, deoarece oferă descărcări nelimitate și nelimitate, o selecție mare de locații de server, opțiuni suplimentare și sunt mai probabil să deblocheze mai multe servicii. VPN-urile gratuite au întotdeauna un anumit dezavantaj, unele aplică limite de descărcare, în timp ce altele aplică limitarea. Cele mai proaste VPN-uri gratuite chiar înregistrează și vând în mod activ datele dvs. de navigare, oferindu-vă și mai puțină confidențialitate decât dacă nu ați folosi un VPN. Există totuși câțiva furnizori VPN de încredere care au planuri VPN gratuite care funcționează pentru streaming.

Sfat: throttlingul este o limită de viteză artificială aplicată de furnizorul VPN. O conexiune neregulată va avea în continuare o limită de viteză, dar aceasta va depinde de resursele sistemului și de încărcare – așa că va fi determinată de conexiunea dvs. la internet și nu de furnizorul VPN.

Windscribe

Windscribe oferă până la 15 GB pe lună de date nelimitate utilizatorilor săi gratuiti care au o adresă de e-mail confirmată în cont și folosesc „Tweet-4-Date” promovare. 15 GB de date vor fi suficiente pentru a viziona câteva filme în HD sau aproximativ 20 în definiție standard. Chiar dacă 15 GB sunt cele mai multe date oferite de orice furnizor de VPN gratuit, totuși nu va dura prea mult dacă vizionați conținut des.

Windscribe oferă acces la zece locații gratuite de server: SUA, Canada, Regatul Unit, Franța, Germania, Țările de Jos, Elveția, Norvegia, România și Hong Kong. Puteți folosi un cont Windscribe gratuit pentru a accesa conținut restricționat de locație din oricare dintre aceste locații.

Windscribe are o politică strictă de interzicere a jurnalelor, astfel încât să puteți fi sigur că nu vă monitorizează și nu vând datele de utilizare. Utilizarea celei mai puternice criptări AES pe 256 de biți disponibilă înseamnă, de asemenea, că toată activitatea dvs. VPN este securizată.

Planurile plătite sunt, de asemenea, disponibile începând de la doar 2 USD pe lună dacă vă construiți propriul plan și limitați funcțiile pe care le obțineți.

Ascunde-mă

Ascunde-mă oferă 10 GB de date nelimitate pe lună utilizatorilor săi gratuit. 10 GB de date sunt suficienți pentru a viziona câteva filme în HD sau aproximativ o duzină în SD. Chiar și cu alocația generoasă, în comparație cu majoritatea furnizorilor VPN gratuiti, probabil că veți folosi aceste date gratuite destul de repede.

Hide.me permite utilizatorilor săi acces gratuit la cinci locații de server: Vestul SUA, Estul SUA, Canada, Germania și Țările de Jos. Politica strictă fără jurnal și utilizarea criptării AES de 256 de biți de vârf asigură că conexiunea VPN este privată și sigură.

Planurile cu plată sunt, de asemenea, disponibile și încep de la 4,99 USD pe lună și protejează până la 10 dispozitive.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.