Cel mai bun VPN gratuit pentru Mac

Cel mai bun VPN gratuit pentru Mac

Utilizarea unui VPN poate fi importantă pentru confidențialitatea dvs. online, ascunzându-vă utilizarea browserului de ISP. O mulțime de clienți VPN sunt disponibili pentru Windows, dar nu sunt atât de mulți pentru Mac. Acest ghid va acoperi unele dintre cele mai bune VPN-uri gratuite pentru Mac.

ProtonVPN – Nivel gratuit nelimitat accelerat

ProtonVPN este un serviciu VPN din Elveția, condus de o organizație de confidențialitate cu un istoric solid. A avea sediul în Elveția înseamnă, de asemenea, că beneficiază de legile elvețiene puternice privind confidențialitatea. Utilizatorii de nivel gratuit pot accesa serverele VPN din SUA, Țările de Jos și Japonia.

Accesul gratuit la niveluri permite descărcări nelimitate, dar îți reduce viteza internetului. Este potrivit pentru navigare, dar veți avea dificultăți să transmiteți conținut video sau să descărcați prin acesta.

Planurile plătite sunt, de asemenea, disponibile începând de la doar 4 EUR pe lună.

Opera VPN gratuit – Gratuit și nelimitat, necesită browser web Opera.

Dezvoltatorii browserului Opera au lansat un add-on VPN gratuit care se integrează în browserul lor compatibil Mac. Opera Free VPN este complet gratuit, nu oferă deloc planuri plătite. Descărcările sunt, de asemenea, nelimitate și nelimitate.

Puteți selecta una dintre cele trei regiuni la care să vă conectați; America, Europa și Asia, de la care vă veți conecta la un server. Acest lucru face ușor dificil să vă conectați la o anumită țară, așa că poate fi necesar să încercați de câteva ori dacă doriți în mod special să vă conectați undeva.

Windscribe – 10 GB pe lună gratuit

WindScribe vă solicită doar să vă confirmați adresa de e-mail pentru a accesa generosul nivel gratuit de 10 GB pe lună. Nivelul gratuit este evident limitat, dar nu are nicio limitare a lățimii de bandă. Netflix SUA, Marea Britanie, Franța, Germania și Canada sunt toate deblocate, deși nici măcar alocația gratuită de 10 GB nu se va extinde la prea mult streaming.

Planurile plătite sunt, de asemenea, disponibile începând de la 4,08 USD pe lună pentru un plan de 12 luni.

Hotspot Shield – Nivel gratuit de 500 MB pe zi

Dezvoltatorii Hotspot Shield și-au proiectat propriul protocol VPN, mai degrabă decât să folosească protocolul standard OpenVPN. Algoritmul lor proprietar Hydra este mai rapid și cu o latență mai mică decât alte servicii VPN.

Nivelul gratuit de 500 MB pe zi nu vine fără limitare, dar poate fi folosit doar pentru a se conecta la un server din SUA, care poate vedea încetiniri pe măsură ce este supraîncărcat la orele de vârf. Include, de asemenea, reclame și vinde datele dvs. de locație (deși nu datele dvs. reale de navigare).

Un plan plătit este, de asemenea, disponibil pentru 7,99 EUR pe lună pentru un plan de 12 luni.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.