Cel mai bun VPN gratuit pentru torrenting

Cel mai bun VPN gratuit pentru torrenting

Torrentul este o tehnică de partajare a fișierelor P2P sau Peer-to-Peer care permite descărcări de mare viteză prin împărțirea fișierelor în părți mai mici și descărcarea lor simultan, mai degrabă decât într-un singur articol mare. Deși torrentul nu este ilegal și există utilizări legitime, majoritatea conținutului disponibil prin site-uri de torrenting este conținut protejat prin drepturi de autor care este distribuit ilegal – ca atare, este adesea descurajat.

În unele țări, torrentarea oricărui conținut, chiar și a materialului legal fără drepturi de autor poate duce la chemarea în judecată a trollilor pentru drepturi de autor în încercarea de a speria utilizatorii să rezolve în afara instanței. Pentru a vă proteja de trollurile de drepturi de autor și alte monitorizări, puteți utiliza un VPN pentru a vă proteja confidențialitatea atunci când navigați și torrenți.

Este posibil să vă uitați la opțiunea unui VPN gratuit pentru a vă proteja datele în timpul torrentului. În general, aceasta nu este o idee grozavă, deoarece o mulțime de VPN-uri gratuite vă limitează sever viteza de descărcare, au limite de date mici inutilizabile sau vă înregistrează și vând în mod activ istoricul de navigare. Niciuna dintre aceste opțiuni nu este utilă atunci când doriți să trimiteți fișiere torrent rapid și privat.

Există, totuși, câțiva furnizori VPN care ies în evidență. Încă nu sunt nelimitate și gratuite, dar oferă un plafon de date mai rezonabil sau sunt foarte ieftine.

Hide.me – 10 GB gratuit/lună

Ascunde-mă oferă 10 GB generoși de date lunare utilizatorilor săi gratuit. Deși acestea încă nu sunt atât de multe date, în special pentru torrenting, este mai bine decât oferă majoritatea furnizorilor de VPN gratuit. Hide.me are o politică puternică de interzicere a jurnalelor, ceea ce înseamnă că nu urmărește utilizarea VPN-ului dvs. și nu vând niciun detaliu către terți. Torrentul este permis pe majoritatea serverelor sale, inclusiv pe toate cele cinci servere disponibile pentru utilizatorii de nivel gratuit.

Sfat: Dacă aveți date VPN limitate și nu sunteți prea îngrijorat de confidențialitatea activității dvs. obișnuite de navigare, ar trebui să activați VPN-ul numai atunci când torrenți. Acest lucru vă va ajuta să salvați datele atunci când aveți nevoie de ele.

Windscribe – Gratuit (până la) 15 GB/lună

Windscribe oferă o cantitate foarte generoasă de date utilizatorilor săi gratuit. Puteți obține 2 GB pe lună cu un cont anonim dacă confirmați o adresă de e-mail, aceasta crește la 10 GB pe lună. Windscribe oferă, de asemenea, un „Tweet-4-Date” schemă în care puteți obține 5 GB suplimentari de date lunare pentru tweeting la contul său de Twitter. În total, puteți obține 15 GB de date VPN lunare gratuite. Sunt disponibile bonusuri suplimentare pentru recomandări și afiliați, precum și promoții ocazionale, concursuri și cadouri pe site-ul său. subreddit. Sunt disponibile detalii complete despre alocațiile de date gratuite ale Windscribe Aici, dar este sigur să spunem că niciun alt furnizor VPN nu oferă aceeași cantitate de date utilizatorilor săi gratuiti. cu atât de puține restricții sau dezavantaje.

Windscribe acceptă torrentul pe majoritatea serverelor sale, acele servere care nu îl acceptă sunt marcate clar cu o pictogramă „P2P” barată. Configurare ghiduri pentru un număr de clienți torrent sunt disponibili pe site-ul lor, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că clientul dvs. nu se conectează corect. O politică fără jurnal se asigură că Windscribe nu monitorizează și nu vinde niciuna dintre datele tale VPN.

Surfshark – Date nelimitate de la 1,94 USD/lună

Pentru aceia dintre voi care au nevoie de mai mult de 15 GB de date lunare pentru torrenting și nu doresc să se încurce cu mai multe conturi. Surfshark oferă unul dintre cele mai ieftine servicii VPN plătite, oferind în același timp funcții de top.

Puteți obține un plan de doi ani pentru doar 1,94 USD pe lună (plătit în avans). La acest preț, obțineți date nelimitate și acces la peste 1700 de servere din peste 63 de țări, care acceptă toate traficul de torrenting P2P. Alte caracteristici includ opțiuni multi-hop, un comutator de oprire VPN și dispozitive nelimitate pe o singură licență, toate acoperite cu o politică strictă fără jurnal.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.