Cel mai bun VPN gratuit (sau de încercare gratuită) pentru Netflix

Cel mai bun VPN gratuit (sau de încercare gratuită) pentru Netflix

Restricțiile de licențiere bazate pe locație sunt dezastrul multor utilizatori de internet, cărora li se spune că „Acest conținut nu este disponibil în regiunea ta” este cu adevărat frustrant. O soluție potențială este să utilizați un VPN pentru a face traficul să pară că provine dintr-o locație diferită. Sună grozav, dar, din păcate, mulți furnizori de conținut au avut și ei această idee și au început să blocheze accesul de la punctele finale VPN cunoscute. Acest lucru a dus la un război al armamentului, în care furnizorii VPN încearcă să adauge noi puncte finale mai repede decât Netflix și alți furnizori de conținut le pot bloca. Din păcate, doar furnizorii de VPN plătiți și, chiar și atunci, nu toți își permit să rămână în fruntea listelor negre. Acest ghid va acoperi unele dintre cele mai bune VPN-uri gratuite pentru streaming cu Netflix.

ProtonVPN – Nivel gratuit nelimitat accelerat

ProtonVPN este condus de o organizație elvețiană de confidențialitate, ceea ce înseamnă că este acoperit de legile elvețiene puternice privind confidențialitatea, pe lângă faptul că este condus de o companie cu un istoric de înțelegere a securității. Doar trei țări sunt disponibile pentru nivelul gratuit; Țările de Jos, SUA și Japonia, deși numai Netflix din SUA este disponibil.

Din păcate, în timp ce utilizarea gratuită este nelimitată, este accelerată. Este posibil să puteți viziona emisiuni pe Netflix, dar nu veți putea reda în flux HD fără a alege un plan plătit. Pentru conexiunile cu plată, versiunile Netflix din SUA, Marea Britanie, germană și italiană sunt accesibile.

Planurile plătite care acceptă streaming încep de la 6,63 USD pe lună, pentru un plan de doi ani.

Windscribe – 10 GB pe lună gratuit

Windscribe oferă un nivel gratuit de 10 GB pe lună, care poate fi accesat prin confirmarea unei adrese de e-mail. Nivelul gratuit nu are nicio limitare a datelor și permite accesul de la distanță în mai mult de 10 țări. Netflix este deblocat în Germania, Marea Britanie, Franța, SUA și Canada.

Planurile plătite încep de la 4,08 USD pe lună, pentru un plan de 12 luni.

Opera VPN gratuit – Gratuit și nelimitat, necesită browser web Opera.

Opera are un add-on VPN gratuit care poate fi instalat în browserul Opera. Este complet gratuit, fără abonamente oferite. Descărcările sunt nelimitate și nelimitate.

Dezavantajul acestui VPN este că puteți alege doar regiuni generale la care să vă conectați. Deci, poate fi necesar să încercați de câteva ori să vă conectați la o țară în care Netflix este deblocat. Netflix Marea Britanie, Singapore și Suedia sunt accesibile, deși Netflix SUA nu este.

UrbanVPN – VPN p2p gratuit nelimitat

UrbanVPN este o ofertă puțin diferită. În loc să ruleze servere VPN dedicate, partajează conexiunile la internet ale utilizatorului cu alți utilizatori într-un design peer-to-peer. Această tehnică oferă o metodă extrem de fiabilă de a ocoli blocurile VPN ale Netflix. Cu toate acestea, vine și cu dezavantajul că conexiunea dvs. la internet poate fi folosită ca punct final VPN de către alți utilizatori.

Dacă sunteți de acord să oferiți conexiunea la internet altor utilizatori, atunci acest VPN este o alegere solidă, deoarece oferă o conexiune nelimitată și nelimitată. Totuși, dacă nu vă place această idee, poate doriți să ratați această opțiune.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.