Cel mai bun VPN pentru iOS

Cel mai bun VPN pentru iOS

VPN-urile oferă beneficii importante de confidențialitate, cum ar fi împiedicarea ISP-ului dvs. de a vă putea monitoriza activitatea de navigare. Ele oferă, de asemenea, securitate suplimentară atunci când se utilizează conexiuni Wi-Fi necriptate, cum ar fi unele hotspot-uri publice. Această protecție suplimentară este importantă în special pentru dispozitivele mobile, cum ar fi telefoanele, deoarece este mai probabil să le conectați la rețelele Wi-Fi publice. O mulțime de furnizori VPN oferă clienți VPN iOS, dar poate fi dificil să știi care VPN este cel mai bun.

Magazinul de aplicații Apple are multe aplicații „VPN” gratuite și plătite, dar este recomandat să evitați VPN-urile care nu sunt furnizate de furnizorii de VPN tradiționali, cu rezultate bune. Aceste aplicații VPN gratuite, în general, nu vă oferă confidențialitatea sau securitatea pe care o pretind, rulează încet și vă monitorizează și vând activitatea de navigare pentru a face bani. Dacă nu sunteți sigur dacă un VPN este de încredere, ar trebui să căutați recenzii aprofundate online, dacă nu puteți găsi una, este mai sigur să presupuneți că aplicația este prea bună pentru a fi adevărată.

Cele mai bune VPN-uri pe care le puteți obține pe iOS sunt în general plătite și vor fi evaluate pozitiv de mai mulți evaluatori. Mai jos sunt câteva dintre cele mai bune VPN-uri pentru iOS.

Surfshark

Surfshark este una dintre cele mai ieftine opțiuni disponibile, dar încă vine cu multe caracteristici importante. Ca și în cazul tuturor VPN-urilor bune, Surfshark oferă cea mai bună criptare AES pe 256 de biți pentru a vă securiza datele, iar toate datele dvs. de navigare rămân private datorită politicii fără jurnal.

Un comutator de oprire VPN asigură că, chiar dacă VPN-ul dvs. se renunță, niciuna dintre datele dvs. de navigare nu se va scurge. În schimb, comutatorul de oprire va bloca tot traficul de rețea până când vă reconectați la VPN.

Sfat: Un kill switch VPN poate fi util în special pe dispozitivele mobile care se pot deplasa între rețele. Comutarea între rețele poate duce la eșecul conexiunilor VPN.

Funcția „CleanWeb” este un blocaj de anunțuri care vă protejează întregul telefon de reclame, programe malware și tentative de phishing. „MultiHop” este o funcție de selecție a serverului care vă permite să vă direcționați traficul prin mai multe servere VPN, fiecare cu propriul strat de criptare. Acest lucru vă va încetini conexiunea mai mult decât în ​​mod normal, dar va face și mai dificil să vă deanonimizați activitatea de navigare.

Prețurile încep de la 1,94 USD pe lună pentru un plan de trei ani, care acoperă un număr nelimitat de dispozitive. O garanție de rambursare a banilor de 30 de zile este, de asemenea, oferită dacă cumpărați pe net mai degrabă decât prin App Store.

Sfat: Garanțiile de rambursare a banilor nu sunt adesea disponibile pentru achizițiile în aplicație, deoarece decizia revine Apple și nu furnizorului de aplicații.

NordVPN

NordVPN este un furnizor VPN foarte respectat care oferă o gamă largă de funcții de înaltă calitate. Ca și în cazul oricărui VPN bun, NordVPN oferă cifrul de criptare AES de 256 de biți de vârf și o politică fără jurnal, astfel încât să aveți încredere în securitatea și confidențialitatea dvs.

NordVPN oferă o funcție „Split Tunnelling” care vă permite să definiți aplicațiile pe care doriți să le ocoliți VPN. Alte caracteristici includ un comutator VPN, VPN dublu și opțiunea de a utiliza o adresă IP dedicată.

O adresă IP dedicată este o adresă IP care este pusă deoparte numai pentru utilizarea dvs., face mult mai probabil să puteți accesa servicii care includ VPN-uri pe lista neagră, dar facilitează și urmărirea activității dvs. online.

Prețurile încep de la 3,49 USD pe lună pentru un plan de trei ani care acoperă 6 dispozitive și include o garanție de rambursare a banilor de 30 de zile dacă achiziționați pe net.

ExpressVPN

ExpressVPN este un alt furnizor VPN bine respectat, cunoscut pentru viteza serverelor sale. Criptarea AES de 256 de biți de vârf și o politică fără jurnal sunt caracteristici standard. O caracteristică cheie care lipsește din aplicația iOS este un comutator VPN, ExpressVPN îl oferă pe alte platforme, dar nu și pe iOS.

O caracteristică pe care unii utilizatori o pot aprecia este că aplicația este disponibilă în 16 limbi, ceea ce o face o opțiune ideală pentru cei care nu vorbesc engleza.

Prețurile încep de la 6,67 USD pe lună pentru un plan de 12 luni, care acoperă până la cinci dispozitive. O politică de rambursare a banilor de treizeci de zile este, de asemenea, disponibilă dacă achiziționați o licență pe net.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.