Cel mai bun VPN pentru MAC: recenzii și sfaturi

Cel mai bun VPN pentru MAC: recenzii și sfaturi

Orice dispozitiv de pe care accesați internetul poate beneficia de utilizarea unui VPN. Un VPN vă poate menține datele de navigare private de la orice ISP care isprăvește și vă poate asigura traficul de hackeri pe hotspot-uri Wi-Fi publice necriptate. De asemenea, un VPN vă poate falsifica locația, astfel încât dispozitivul dvs. să pară a fi în locația serverului VPN. Falsificarea locației poate fi utilă în încercarea de a ocoli restricțiile de acces bazate pe locație.

Când căutați un VPN pe care să îl utilizați pe Mac, există câteva lucruri care ar trebui să vă ghideze decizia. Primul punct cheie este că furnizorul VPN trebuie să-și ofere serviciul pe macOS și, din păcate, nu toate VPN-urile acceptă toate sistemele de operare. Alți factori importanți includ securitatea și prețul, majoritatea celorlalte caracteristici sunt doar extra drăguțe.

ExpressVPN

ExpressVPN oferă mai mult de 3000 de servere în 160 de locații într-un total de 94 de țări, oferindu-vă o mulțime de alegere la unde doriți să vă conectați. Serviciul poate debloca multe site-uri de streaming, inclusiv Netflix US și BBC iPlayer.

Alte caracteristici includ un kill switch VPN și split tunnelling. Un kill switch VPN blochează tot traficul de internet dacă conexiunea VPN se defectează, astfel încât să fii sigur că niciuna dintre datele tale nu se scurge. Split Tuning este o caracteristică care vă permite să specificați ce aplicații trec și nu prin VPN.

ExpressVPN acceptă cifra de criptare AES de 256 de biți de vârf și are o politică strictă fără jurnal.

Sfat: Criptarea este un proces de amestecare a datelor cu un cifr de criptare și cheie de criptare, astfel încât datele să poată fi citite numai cu cheia.

Prețurile încep de la 6,67 USD pe lună pentru un plan de un an care acceptă până la cinci dispozitive simultan.

NordVPN

NordVPN oferă peste 5400 de servere în 59 de țări. Serviciile de streaming, cum ar fi Netflix US și BBC iPlayer, sunt deblocate. Un număr mare de servere răspândite în majoritatea țărilor sunt optimizate pentru servicii P2P, cum ar fi torrentul.

Alte caracteristici acceptate includ un comutator de oprire VPN, VPN dublu și ceapă peste VPN. VPN dublu este o caracteristică care conectează conexiunea VPN prin două servere, cu un strat de criptare pentru fiecare server, ceea ce face și mai dificilă dezanonimizarea traficului. Onion over VPN este o caracteristică similară care conectează serverul VPN la rețeaua Tor.

NordVPN are o politică strictă fără jurnal și acceptă cel mai bun cifr de criptare AES pe 256 de biți disponibil.

Prețurile încep de la 3,49 USD pentru un plan de trei ani și acoperă până la 6 dispozitive simultane.

Surfshark

Surfshark oferă peste 1700 de servere în mai mult de 63 de țări, toate serverele sunt proiectate pentru a suporta traficul de torrenting P2P. O mare varietate de servicii de streaming sunt deblocate, inclusiv Netflix US și BBC iPlayer.

Alte caracteristici includ split tunnelling, MultiHop și CleanWeb. MultiHop este un nume de marcă pentru un proces VPN dublu. CleanWeb este o reclamă, un instrument de urmărire, un program de blocare a malware și phishing conceput pentru a vă menține și mai sigur atunci când utilizați VPN. Surfshark acceptă cel mai puternic algoritm de criptare, AES de 256 de biți și are o politică strictă fără jurnal.

Unul dintre cele mai mari puncte de vânzare ale Surfshark este că prețurile încep de la doar 1,99 USD pe lună și includ un număr nelimitat de licențe.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.