Cel mai bun VPN pentru trafic P2P

Cel mai bun VPN pentru trafic P2P

P2P înseamnă „Peer-To-Peer” și este folosit pentru a descrie o rețea descentralizată, în care fiecare computer „peer” se poate conecta la orice alt peer prin internet. O rețea P2P este utilizată în general pentru partajarea fișierelor fără a implica un server web. O utilizare comună a rețelelor P2P este „Torrenting”. Torrentul este o tehnică de descărcare a unui singur fișier din mai multe surse prin împărțirea lui în mai multe bucăți și descărcarea simultană a câte o bucată din fiecare sursă.

Tehnica torrenting de descărcare a fișierelor din mai multe surse simultan contracarează faptul că conexiunile individuale la internet de acasă, adesea folosite în rețelele P2P, au în general viteze de încărcare mici în comparație cu vitezele de descărcare disponibile. De exemplu, dacă un singur utilizator ar trimite un fișier unui alt utilizator, conexiunea ar fi în general limitată de viteza de încărcare a primului utilizator. Împărțind fișierul în segmente și descarcându-le din surse separate, puteți folosi cea mai eficientă viteză de descărcare mai mare.

O serie de furnizori VPN interzic traficul P2P pe serviciile lor, deoarece utilizatorii individuali care torrentul pot ocupa cantități mari de lățime de bandă. Unii furnizori VPN, totuși, oferă servere dedicate sau oferă suport general pentru partajarea fișierelor P2P.

Sfat: de multe ori obțineți cele mai mari viteze de la serverele care sunt fizic aproape de dvs. Când folosiți torrent și doriți cele mai rapide viteze posibile, ar trebui să vă conectați la un server din apropiere.

Toți furnizorii VPN recomandați mai jos oferă descărcări nelimitate și nelimitate, au o politică strictă de confidențialitate fără jurnal, oferă un comutator de oprire VPN și oferă cea mai bună criptare „AES pe 256 de biți” disponibilă.

CyberGhost

Majoritatea ale lui CyberGhost Peste 6400 de servere din 90 de țări sunt optimizate pentru traficul P2P.

Abonamentele CyberGhost încep de la doar 2,75 USD pe lună pentru un plan de trei ani, care acoperă până la 7 dispozitive simultane. O garanție de rambursare a banilor de 45 de zile este, de asemenea, disponibilă dacă decideți că nu vă place serviciul.

ExpressVPN

Toate ExpressVPN-uri serverele acceptă trafic P2P, deși niciun server nu este dedicat acestui scop.

Un abonament ExpressVPN începe de la 6,67 USD pe lună pentru un plan de 12 luni, acoperind până la cinci dispozitive simultan. O rambursare de 30 de zile „fără întrebări” este disponibilă dacă vă răzgândiți.

NordVPN

NordVPN oferă servere optimizate P2P în majoritatea locațiilor sale de pe tot globul.

Abonamentele NordVPN încep de la 3,49 USD pe lună pentru un plan de 3 ani, protejând până la 6 dispozitive simultane. Este disponibilă și o garanție de rambursare a banilor de 30 de zile.

Surfshark

Toate Surfshark’s Peste 1700 de servere acceptă trafic P2P.

Abonamentele Surfshark încep de la doar 1,94 USD pe lună pentru un plan de trei ani, care acoperă un număr nelimitat de dispozitive. O rambursare de 30 de zile este, de asemenea, disponibilă dacă decideți că nu vă place serviciul.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.